Fira Oy

Luo unelmiesi koti, josta myös seuraavalla sukupolvella on lupa nauttia.

Me uskomme, että ainoa mahdollinen lähtökohta rakentamiselle on ihminen. Rakennamme ja korjaamme asuntojen sijaan koteja. Fira ei tuota omaperusteista asuntotuotantoa, eli gryndaa. Rakennamme koteja ryhmärakennuttamismallilla.

Meille rakentaminen on palvelua, jossa rakennuksen suunnittelu yhdistyy sen käytön suunnitteluun. Palvelemme osallistamalla ihmisiä, soveltamalla uusia työskentelytapoja ennakkoluulottomasti ja tutkimalla maailmaa jatkuvasti kehittäen itseämme ja muita. Haluamme luoda unelmien koteja, joista myös seuraavalla sukupolvella on lupa nauttia. Pyrimme toiminnallamme kehittämään ryhmärakennuttamista. Firan Ryhmärakentamishankkeet ovat konsulttivetoisia; Hankimme tontin, johdamme hanketta kokonaisvaltaisesti, kokoamme rakennuttajien ryhmän, vastaamme suunnittelemisesta, rakentamisesta sekä hankinnoista.

Rakennamme fiksummin: kustannustehokkaasti, ennakoidusti ja todellista tarvetta palvellen. Meillä on pitkä kokemus asuinrakennushankkeiden toteuttamisesta yksityisasiakkaille ryhmärakennuttamis- ja osuuskuntahankkeina, sekä isommille asuntorakennuttajille ja institutionaalisille sijoittajille kokonaispalveluna.

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa

Puh: +358201984510

Ota yhteyttä