Seuraa

Sanna Havia

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT
Puh. 0407603064

Olen laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon omaava ja olen toiminut asuntojen myynnin parissa Turun seudulla jo vuosien ajan. Laaja-alainen kokemus asiakaspalvelun ja myynnin parissa on tehnyt minusta erittäin monipuolisen osaajan. Suhtaudun työhöni intohimoisesti ja hoidan jokaisen asiakaskohtaamisen aina nöyrällä ja positiivisella asenteella. Olen suorittanut LKV tutkinnon lisäksi myös kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon ja haluan kehittää omaa osaamistani jatkuvasti eteenpäin. Välittäjän työ on minulle elämäntapa, joka näkyy intohimona työtä ja asiakkaiden palvelua kohtaan.

Saan asiakkailtani vuolaasti kehuja ja kiitosta helposti lähestyttävästä persoonastani, sekä siitä, että asiat tulee aina hoidettua avoimesti ja luotettavasti alusta loppuun saakka. Rehellisyys ja asiakkaiden kunnioitus onkin minun mielestä tärkeimpiä asioita silloin, kun asiakas luottaa käsiini yhden elämän merkittävimmistä ja arvokkaimmista asioista – oman kodin. Asunnonvaihto on kuitenkin yksi suurimmista muutoksista elämän aikana.

Välittäjän työssä on parasta asiakkaiden kohtaaminen ja elämän suurissa käännekohdissa mukana oleminen. Aito läsnäolo ja kiinnostus paitsi alaa, myös asiakkaita kohtaan näkyvät hyvinä tuloksina ja haluankin antaa asiakkailleni aina parasta mahdollista palvelua laadusta tinkimättä. Huolellisuus, ammattitaito ja kokemus ovat iloisen elämänasenteeni lisäksi asioita, joiden vuoksi asiakkaat luottavat minuun yhä uudelleen ja suosittelevat vilpittömästi myös muille. Koenkin onnistumisen tunteen nimenomaan silloin, kun ostaja ja myyjä ovat onnellisia ja kokevat olevansa lopputulokseen enemmän kuin tyytyväisiä.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi