Seuraa

Johanna Willberg

Yrittäjä, Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, Kaupanvahvistaja
Puh. 0400410248

Minulla on vahva osaaminen ja asiakaslähtöinen työskentelytapa sekä olen suorittanut ylemmän kiinteistönvälittäjän tutkinnon. Olen tehnyt välitystyötä kohta jo parikymmentä vuotta. Vaikka olen myynyt jo satoja kohteita, jaksan edelleen innostua jokaisesta kodista vähintäänkin yhtä paljon kuin aiemmista. Laaja kokemuspohja ja positiivinen asenne on tehnyt minusta monen perheen luottovälittäjän.

Jokainen päivä tuo mukanaan uusia erilaisia kohtaamisia ja hetkiä, joihin kodin myynti tai osto vahvasti liittyy. Kotien taustalla olevat tarinat ja asiakkaiden elämäntilanteet ovat kaikki ainutlaatuisia ja koenkin olevani todella etuoikeutettu päästessäni mukaan niihin suuriin päätöksiin ja elämän käännekohtiin, joissa kodinvaihto on ajankohtaista. Hoidan myös uniikit ja haastavat kohteet ammattitaidolla.

Yksi tärkein työssä onnistumisen mittari on mielestäni asiakkaiden antama palaute ja vanhat asiakkaat suosittelevatkin minua mielellään yhä uudelleen ja uudelleen. Eniten kiitosta saan rehellisyydestä, tehokkuudesta ja siitä, että asiakkaat kokevat minun olevan aina vilpittömästi heidän puolellaan. Luotettavuus ja vuosien varrella karttunut kokemus näkyy asiakkaiden suuntaan varmuutena ja rauhallisuutena.

Toimin myös kaupanvahvistajana ja olen yksi Etta LKV:n yrittäjistä. Ammatillisesti haluan koko ajan kehittyä työssäni lisää. Teen tätä työtä täydestä sydämestä.

Soita minulle p. 0400 410248 tai laita viestiä johanna.willberg@ettalkv.fi

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti

Erityisosaaminen

Vahva osaaminen niin asunto-osakkeista, kiinteistöistä, vapaa-ajankohteista, udistuotannosta kuin uniikeista kohteista.
Tarvittaessa myös konsultoin asiakkaita.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Olin kyllä todella tyytyväinen, asunnon myyntikin sujui nopeasti ja puhelimeen vastattiin aina kun oli kysyttävää. Voin kyllä lämpimästi suositella, mikäli joku tuttuni tarvitsee välittäjää."

Marko - myyjä

"Kiitos Johanna joulutervehdyksestä. Kiitos myös yhteistyöstä ja kiitos myös koko firmalle. Taisin joskus kertoakin, mikä oli välittäjän valintani peruste, ei ollut raha tai välityspalkkion suuruus vaan teidän tiimi. Tutustuin teidän yritykseen ja sen toimintatapaan ja se jotenkin nousi mun silmissä arvoon yli muiden. Arvostan yrittäjyyttänne."

Arto - myyjä

"Välittäjänämme toimi jo toistamiseen Johanna, ja toistamiseen kotimme meni kaupaksi viikossa! Johanna on rautainen ammattilainen, mutta samalla kuin vanha ja luotettava ystävä, ja voisimme luottavaisin mielin jättää koko myyntiprosessin hänen huomaansa. Asiat tapahtuivat kuin itsestään, ja hän piti meidät aina ajan tasalla. Johannan kanssa on erityisen miellyttävä tehdä elämän suurinta kauppaa myös siksi, koska hän on niin positiivinen ja lämmin persoona. Kiitos vielä!"

Anu ja Pasi - myyjät

"Kiitos Johanna. Hoidit kotimme myyntiprosessin nopeasti ja rauhallisen ammattitaitoisesti. Ettalla on ihana konsepti. Kaikki on viimeisteltyä ja loppuun asti mietittyä ensi käynnistä kaupantekohetkeen asti. Vaikka talomme myynti meni nopeasti, liittyi prosessiin monia eri vaiheita, jotka hoidit huolellisesti ja olit haastavissakin tilanteissa harkitsevan ammattitaitoinen. Digitaaliset asiakirjat ovat käteviä ja säästivät aikaa ja vaivaa. Koko homma meni nopeammin ja paremmin, kuin mitä osasimme odottaa."

Jaana ja Kai - myyjät

"Talomme oli 4 kk ensin toisessa välitysfirmassa, eikä siellä ollut palvelu niin hyvää, kuin koimme Johannan taholta. Johanna sai talomme myydyksi mielestäni hyvään hintaan ja nopealla aikataululla. Sen hintaluokan ja kokoista taloa ei Raision alueella ollut mikään helppo myydä, jonka myyjinä tiedostimme. Kiitokset siis Johannalle!"

Myyjä, Raisio

"Erittäin aktiivinen ja asiansa osaava välittäjä. Piti koko ajan ajan tasalla myynnin edistyessä ja hoiti kaupat hienosti loppuun saakka. Johanna tietää mitä tekee. Hän on erinomainen työssään ja todella ammattitaitoinen välittäjä! Enemmän, kun kympin arvoinen välittäjä. Kaikki meni alusta loppuun saakka loistavasti. Asunto myytiin todella nopeasti ja hyvään hintaan. Kiitos Johannalle loistavasta työstä! Olet timanttinen persoonana ja ammattitaitosi on käsittämättömän hienoa!"

Myyjä, Turku

"Johanna Willberg on erittäin miellyttävä ja aito ihmisenä, ammattitaito sekä kokemus suorastaan huokui hänestä. Kaikki asiat sujuivat mallikkaasti ja olemme onnellisia uuden kodin ostajia."

Ostaja, Turku

"Asiallinen ja mukava ihminen. Neuvoi ja auttoi kauppaan liittyvissä asioissa. Hoiti asian kuntoon. Mulle jäi tunne, että teillä on hyvä tiimi ja pidätte asiakkaita arvossa. Olette samalla puolella myös ostajaehdokkaan kanssa ettekä vain myyjän, joka on teidät palkannut. Tämä on minulle tärkeä sitä tilannetta ajatellen, että olen joskus itse myymässä asuntoa ja valitsen välittää. Valitsen sellaisen, joka ei tyrkytä eikä painosta vaan antaa tietoa ja vapaat kädet myös sanoa ei."

SK - ostaja

"Tuntui kuin meidän asunto olisi ollut ainut välittäjällä ollut asunto. Empaattinen ja kuunteleva ammattilainen, joka tekee täydestä sydämestä työtään. Ensikontaktista lähtien tuntui, että homma oli ammattilaisten käsissä. Stailaus ja valokuvaus toivat lisäarvoa pakettiin. Uskon, että ed. main. vaikuttivat myös asunnon haluttavuuteen."

JS - myyjä

"Koko asunnonmyynti prosessi ylitti kaikki odotukseni. Asunto tuli myytyä alle viikossa täyteen hintaan. Johanna oli ammattitaitoinen ja piti hyvin yhteyttä. Myyntikuvat olivat huikeita ja somenäkyvyys asunnolleni piste iin päällä. En käyttäisi kokemuksieni perusteella enää mitään muuta välittäjää."

OH - myyjä

"Nopea asioiden järjestelykyky ja asiakkaan info hyvä. Aktiivinen tarttuminen asioiden selvittämiseen ja sitä kautta hyvä tiedonkulku. Kohtelias ja rauhallinen antaen asiakkaalle oman rauhan pohtimiseen, ei siis ryntäile päälle käyden, siitä pidin Johannasta erityisesti. Johannalla hyvä tieto/taito."

TU -ostaja

"Stailaus ja kuvat olivat hienoja. Johanna taitava ja juuri sopivan innokas välittäjä, ei tuputa tai tyrkytä, kertoo faktat ja kehuu sopivasti."

AS, myyjä ja ostaja

"Kiitos Johannalle! Rauhallinen, asiantunteva, läsnäoleva, mutkaton. Välittäjä omassa luokassaan."

MÖ - myyjä

"En olisi uskonut, että se on totta, jos en olisi jo saanut niin ammattitaitoista ja ihanaa palvelua. Johannan kanssa asioiminen oli kuin soittaisi hyvälle ystävälle, hölmöjäkään juttuja ei tarvinnut nolostua, koko ajan tuntui, että hän on "meidän puolella", isot asiat ei tuntuneet pelottavilta tai raskailta, kun niitä johdettiin niin ammattitaitoisesti. Nuorena saa usein kokea väheksyvää palvelua, mutta meidät otettiin alusta asti vakavasti ja kohdeltiin asunnon ostajina eikä katselijoina. Ennen kaupan varmistumista ajattelin, että prosessi oli niin mukava ja opettavainen, että olisin ollut tyytyväinen, vaikka asunto olisi jäänyt saamatta. Kokonaisuus ensimmäisestä puhelusta kaupantekoon sujui kuin elokuvissa, siis ei katastrofielokuvissa, vaan sellaisissa, joissa tarina todella vasta alkaa tästä. Erittäin varman ja ammattitaitoisen välittäjän lisäksi kaikki yksityiskohdat myyntikuvista kaupantekokynään oli erittäin lähellä täydellistä. Mistään ei tullut sellainen olo, että olisin tehnyt itse paremmin. Ensiasunto kannattaa todellakin ostaa Johannalta, koska silloin saa oppia ammattilaiselta eikä kantapään kautta."

KS - ostaja

"Välittäjän valinta tuli asunnon esittelystä, jota harkitsimme ostaa. Esitelty asunto meni meiltä ohi, mutta vakuutuin välittäjästä myymään omani. Todennäköisesti otetaan sama välittäjä myymään vielä toinenkin asuntomme (ps. myin myös toisen asunnon). Stailaus oli myös mielestäni onnistunut."

RJ - myyjä

"Kiitos Johanna Willbergille asuntomme myynnistä. Olimme todella tyytyväisiä hänen tapaansa tehdä asuntokauppaa ja olemme jo suositelleet häntä tutuillemme, jotka harkitsevat asunnon vaihtoa."

RT - myyjä

"Todella rakkaan kotimme myyminen oli iso päätös ja meille tärkeät asiat huomioitiin heti alusta asti. Johannan ammattitaito ja ihmisyys tekivät meihin erityisen vaikutuksen. Tuumaustauko toi esille kotimme kauneuden juuri niin kuin olimme toivoneetkin. Yhteydenpito ja ajantasallapito oli todella sujuvaa. Kaiken lisäksi kodillemme löytyi ostaja joka osaa arvostaa ja rakastaa sitä juuri niin kuin toivoimmekin. Moitteetonta työtä."

PB - myyjä

"Johannalla on homma superhyvin hallussa. Ei tyrkyttämistä tai väkisin myyntiä, ei välinpitämätöntä asennetta. Uskomattoman hyvää Palvelua. Iso P tarkoituksella. Sain vastauksen kaikkiin kysymyksiini, ja kaikki asiat kommunikaatiosta kaupantekoon sujuivat todella näppärästi. Top of the line. Kirjoitan tätä uuden, ällistyttävän upean hiljaisen asuntoni keittiössä. Kiitos!"

ST - ostaja

"Tarvitsin arviointia äitini asuntoon. Meidän onneksi arvioimaan tuli Johanna, jonka kanssa synkkasi hyvin. Johanna kertoi asiantuntevasti asunnon miinukset ja plussat mitkä voivat vaikuttaa myyntiin. Hinta-arvio oli realistinen. Teimme sopimuksen ja sovimme kuvauksesta. Tuli hetki, kun kuvat tulivat julki, Wow. Noh, ei tarvinnut edes ensinäyttöä, kun asunnosta oli tehty tarjouksia. Saimme parhaan hinnan ja olimme supertyytyväisiä. Tämän jälkeen olemme myyneet 3 asuntoa Johannan kanssa ja kaikki näistä on myyty viimeistään ensinäytöllä. Hinta on aina ollut paras mahdollinen. Kuvat ja stailaus upeat <3 meidän ei tarvitse etsiä asiantuntevaa välittäjää tai kilpailuttaa välittäjiä koska ollaan löydetty jo paras!"

KW - myyjä

"Johanna on ihana ja lämmin välittäjä, joka piti hyvin ajantasalla ja hoitaa välitystyön ammattimaisella otteella. Stailaus ja valokuvat ovat aivan omaa luokkaansa. Visuaalisuuteen on panostettu todella paljon, ja kauppakirjat ovat kuin taideteoksia. Kokonaisuudessaan välitystoiminnasta jäi todella positiivinen ja ammattimainen kuva."

AP - myyjä

"Jo ensi yhteydenotosta alkaen Johannan toiminnasta tuli hyvin ammattitaitoinen kuva. Kohteen kuvat olivat kerrassaan upeat. Saimme niistä paljon palautetta ystäviltä ja tuttavilta, joissa ällisteltiin kuvien laatua ja stailausta. Kuvien avulla talosta tuli paljon myyvempi. Johanna oli hyvin ammattitaitoinen, tehokas, asiantunteva ja ystävällinen. Olimme myyneet asuntoamme ennen Johannaa toisella välittäjällä tuloksetta ja nyt heti Johannan kautta ostajat löytyivät 4:ssä päivässä. Voin lämpimästi suositella Johannaa, niin kuin häntä suositeltiin useammalta taholta meille! Lämmin kiitos hyvin sujuneesta ja nopeasta yhteistyöstä!"

NI - myyjä