Johannes Nieminen

myyntijohtaja, LKV, KiAT
Puh. 0458696810

Olen pitkän myyntikokemuksen omaava laillistettu kiinteistönvälittäjä ja yrityksemme myyntijohtaja. Aloitin asuntomyyjänä, päädyin nopeasti valtakunnallisen ketjun tiimipäälliköksi ja sitä kautta entistä mielenkiintoisempiin tehtäviin vetämään myyntiä. Toimistoni on Vartiokylässä, joten itäinen Helsinki on minulle todella vahvaa aluetta. Näistä esimerkkinä Herttoniemen kerrostaloasunnot ja Vartiokylän pientalot. Asun itäisessä kantakaupungissa, joten seuraan tarkkaan mm. Kallion, Sörnäisen ja Vallilan markkinoita. Aiemmin tiimipäällikkönä toimin Vantaalla, jossa tuolloin vielä asuin, niin tunnen hyvin Myyrmäen ja Tikkurilan seudun. Kesämökkikauppaa teen pääasiassa Päijät-Hämeessä.

Annan aikaa juuri sinun asunnollesi. Se tuottaa parhaan mahdollisen lopputuloksen järkevällä ajalla - myynti ei saa venyä. En siis ole halvin mahdollinen välittäjä, mutta en myöskään kallein. Luotan omaan tekemiseeni, joten jos jostain kumman syystä asunto ei löydä ostajaa, niin palveluni on myös ilmainen. Tarvittaessa autan myös uuden asunnon hankinnassa.

Kutsu minut ilmaiselle arviokäynnille, niin katsotaan kuinka voin auttaa.

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti

Erityisosaaminen

Rakennustekniikka (myös pientalot), asunto-osakeyhtiöiden talous, itäinen Helsinki ja Kallion seutu, tonttimaan kehittäminen

Välittäjän uusimmat kohteet