Kiinteistömaailma Raseborg

Autamme asuntokaupan kaikissa vaiheissa

Oletko myymässä kotia tai vapaa-ajan asuntoa vai etsimässä hyvätuottoista sijoitusasuntoa? Kutsu kumppaniksi välittäjä, joka on tehokas, palvelee ihmisläheisesti ja takaa hyvän hinta-laatusuhteen. Me autamme sinua asuntokaupan kaikissa vaiheissa, ja osaamisemme tuo sinulle parhaan lopputuloksen.

Raaseporin myymälämme on osa valtakunnallista Kiinteistömaailma-ketjua sekä tehokasta ja monena vuonna palkittua Espoon Kodit Oy:tä. Muodostamme yhdessä 35 hengen huippujoukkueen, jolla on asuntomyymälät Raaseporin lisäksi Kirkkonummella, Espoonlahdessa, Matinkylän Isossa Omenassa sekä Helsingin Etu-Töölössä ja Konalassa. Tämä etelärannikon silta auttaa tehokkaassa yhteismyynnissä, sillä usein asuntojen ostajat löytyvät tältä linjalta.

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Kuninkaankatu 5, 10600 Tammisaari

Puh: 010 281 2802

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Kiinteistömaailma

Vuonna 1990 perustettu Kiinteistömaailma on vahva ja valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee n. 700 asuntokaupan ammattilaista ympäri Suomen. Asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa uuden kodin ostamisesta helppoa ja nykyisen kodin myynnistä varmaa. Siksi se kuuntelee asiakkaitaan, kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi ja toimii vahvana alan edelläkävijänä.

Espoon Kodit Oy