Kiinteistömaailma, Espoon Kodit Oy, Helsinki Etu-Töölö

Moni tunnistaa meidät luotettavasta ja laadukkaasta palvelusta. Totta, emme ole suotta markkinajohtaja. Kehitämme palveluitamme askeleen edellä kilpailijoitamme, siksi olemme tehokas ja saamme aikaan parhaita tuloksia. Etu-Töölön asuntomyymälä kuuluu 30 kollegan kanssa pääkaupunkiseudun suurimpaan Kiinteistömaailma-yritykseen, johon kuuluvat myös Espoonlahti, Kirkkonummi ja Konala. Kevään ja kesän 2022 olemme putkiremontin väistötilassa helposti tavoitettavissa K-Market Kasarmin yhteydessä osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 33.

Ota rohkeasti yhteyttä! Tarjoamme maan parasta palvelua unelma-asunnon ostamiseen ja meillä on keinot saada paras kauppa nykyisestä asunnostasi.

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Mechelininkatu 17 (11.4 alk. Pohjoinen Hesperiankatu 33), 00100 Helsinki

Puh: 09 625 130

Avoinna

Myymälä avoinna ma-to 10-17, pe 10-16 ja la 11-15

Päivystysnumerossa palvelemme joka päivä 09 625 130

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Kiinteistömaailma

Vuonna 1990 perustettu Kiinteistömaailma on vahva ja valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee n. 700 asuntokaupan ammattilaista ympäri Suomen. Asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa uuden kodin ostamisesta helppoa ja nykyisen kodin myynnistä varmaa. Siksi se kuuntelee asiakkaitaan, kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi ja toimii vahvana alan edelläkävijänä.

Espoon Kodit Oy