Seuraa

Sari Isopahkala

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Puh. 0500389164

Välittäjänä perehdyn asioihin huolellisesti ja autan sinua mielelläni asunnon myynnissä, ostossa tai vuokrauksessa. Minulta löytyy myös vuosien kokemus asuntosijoittamisesta ja olen ollut mukana useissa rakennushankkeissa. Välittäjänä perehdyn asioihin huolellisesti ja autan sinua mielelläni asunnon myynnissä, ostossa tai vuokrauksessa.

Koti on tärkeä osa elämää ja kodinvaihto yksi suuria päätöksiä elämässä. Anna minun auttaa sinua näissä asioissa!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Erityisosaaminen

Asuntosijoittaminen, Uudiskohteet, Asunnot, Kiinteistöt

Helsinki, Espoo ja Vantaa

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Sarin kanssa kaikki sujui mutkitta ja vaivattomasti. Sovitussa aikatauluissa pysyttiin ja yhteydenpito oli nopeaa ja sujuvaa. Valokuvaajan valitseminen meni myös nappiin. Olemme erittäin tyytyväisiä ja suosittelemme lämpimästi!"

Myyjä

"Välittäjä hoiti työnsä hyvin asiallisesti, ystävällisesti ja luotettavasti. Olen erittäin tyytyväinen ja mielelläni suosittelen Saria muillekin välittäjäksi!"

Myyjä

"Sarin kanssa oli helppoa hoitaa myyntiä alusta alkaen, sain kaikkiin kysymyksiini nopeasti vastauksen, pysyin ajantasalla myynnin edetessä ja yhteydenpito oli mutkatonta! Asunto stailattiin, kuvattiin ja esiteltiin onnistuneesti ja kaupat syntyivät nopeasti. Iso kiitos Sarille, suosittelen lämpimästi häntä välittäjäksi!"

Myyjä

"Kaikki meni myynnin suhteen todella jouhevasti. Palvelu oli erittäin ammattitaitoista ja täsmällistä."

Myyjä