Seuraa

Tuire Iso-Kouvola

Myyntipäällikkö, LKV
Puh. 0503434604

Kokemus tuo varmuutta.

Tuire on pitkän linjan konkari ja laillistettu kiinteistönvälittäjä, joka paneutuu jokaiseen asuntoon pieteetillä ja miettii idearikkaasti kohteen myyntivaltit. Tuire on myynyt koteja ja vapaa-ajan asuntoja laidasta laitaan. Lisäksi Tuirella on myös kokemusta suurienkin uudistaloprojektien toteuttamisesta. Helsingin lisäksi Tuire on toiminut kiinteistönvälittäjänä Tampereella, Turussa ja Porissa.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Ruotsi, Englanti

Erityisosaaminen

Tuire kykenee idearikkaaseen ja "out of the box" ajatteluun tilanteessa kuin tilanteessa.
Tämän trendien harjalla liihoittelevan kiinteistönvälitysalan ammattilaisen tapa toimia asiakkaiden kanssa vaativissakin tilanteissa, kylmän rauhallisena, aina ratkaisut löytäen on ihailtavaa.
Jos joku tilanne tuntuu tai näyttää mahdottomalta se ei sitä ole, jos ja kun Tuire astuu kuvioon mukaan.
On kyse sitten asiakkaiden kanssa käytävistä neuvotteluista, tilasuunnitelmista, sisustuksellisista piirteistä tai vaikka vain juuri sen oikean asunnon löytymisen hankaluudesta, Tuirelta löytyy aina ratkaisu.

Tuirella on myös vuosikymmenten ammattitaito arvoasuntojen myynnistä takataskussaan.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Villa Seitlahti annettiin myyntiin Bulevardin Kotimeklarit Oy LKV:n myyntipäällikkö, LKV Tuire Iso-Kouvolalle touko – kesäkuun vaihteessa 2019. Kohteen myyntiin laitto oli meiltä iso ja vaikea päätös. Keväällä 2019 kävimme lävitse neljä eri välitystoimistoa ja siellä kohtaamiamme myyntihenkilöitä. Seulonta vei aikaa, mutta se kannatti, koska jyvät nousivat akanoista. Tähän vanhaan sanontaan on syytä uskoa ja luottaa. Se miksi valitsimme Bulevardin Kotimeklarit johtui nimenomaan Tuire Iso-Kouvolan välittävästä persoonasta ja vahvasta ammattitaidosta. Se teki meihin heti vahvan vaikutuksen. Tuirella oli aito halu ottaa meille niin rakas kotimme myyntiin. Hän kuunteli tarkkaan toiveemme, josta hän teki meille samantien seikkaperäisen suunnitelman ja aikataulutuksen etenemiseen. Hänellä oli selvä visio projektin etenemisestä, ote oli ripeää ja määrätietoisen ammattimaista. Valintakierroksen jälkeen, päätös oli meille kummallekin täysin yksimielinen ja helppo. Myyntisopimus tehtiin Tuiren kanssa jo seuraavalla viikolla, jolloin Tuire kävi tutustumassa kohteeseen. Kohteen kuvaukset sovittiin jo samalle viikolle, jolloin saimme myyntimateriaalista jo ensimmäiset leiskat. Tapaamisestamme oli kulunut kolme viikkoa, ja kohde oli jo myynnissä. Se missä Tuire yllätti meidät täysin oli, se mitä hän lupasi ja aikataulutti, piti myös paikkansa! Mutta mikä parasta, kohteelle löytyi uudet upeat omistajat 1 ½ kuukauden kuluttua myyntisopimuksen teosta. Tämä viisihenkinen perhe, pääsi heti viettämään sinne kesälomaansa, joka oli myös heille tärkeä ja upea täyttymys. Kiinteistökauppa Tuiren kanssa perustui heti vahvaan keskinäiseen luottamukseen ja hänen ammattimaiseen ja rehtiin toimintatapaansa."

Villa Seitlahti, Porvoo; myyjät Uma Pihlaja ja Silvo Lehtonen

"Kiitos Tuire! Asuntokauppa oli meille sittenkin helppoa ja vaivatonta! Tämä oli meille henkisesti tiukka paikka ja sinä teit siitä meille niin paljon helpompaa. Kiitos kun olit tukenamme tässä matkassa ja hoidit työsi niin ammattimaisen upeasti ja yli toiveidemme!"

Meerit ja Mats