Seuraa

Merja Alamettälä-Pulkkinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Puh. 0409610701

Merjan asiakassuhteiden luonti on ihailtavaa!

Hänen ammatillinen ja erittäin aktiivinen asenteensa tilanteessa kuin tilanteessa luo aina positiivisen ja onnistuneen lopputuloksen. Vahva tausta yrittäjänä sekä esimiehenä näkyy Merjan tavassa toimia, hänen kanssaan on erittäin miellyttävä ja helppo työskennellä ja tiimityö on huippulaatua. Ullanlinnan asukkaana Merja tuntee alueen ja kantakaupungin erittäin hyvin.

Asuntoasioissa Merja on luottamuksesi arvoinen!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Fin, Eng

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Välittäjämme Merja oli erittäin ammattitaitoinen ja koko ostoprosessi sujui hänen ansiostaan vaivattomasti. Merja selvitti aktiivisesti ja ripeästi kaikki avoimet asiat ja piti meidät jatkuvasti ajan tasalla. Kommunikointi Merjan kanssa oli sujuvaa ja saimme vastaukset kaikkiin kyselyihimme aina nopeasti. Erityisesti arvostimme Merjan tarjousta jopa hoitaa kauppakirjan allekirjoitus puolestamme valtakirjalla, sillä asuimme kaupanteon aikana ulkomailla."

Terveisin, Ulla

"Kiitos käsittämättömän osaava Merja! Kaikki meni myyntiprosessissamme minun kannaltani ihan huomaamatta ja odottamattoman nopeasti, vaikka sinä uurastit valtavasti kaupan ja puutteellisten papereiden vuoksi. Hoidit lisäksi kaiken ripeästi ja kokonaisvaltaisesti, sekä annoit koko prosessin ajan aktiivisesti tietoa myynnin etenemisestä. Sinua on helppo suositella, jos kysytään parasta välittäjää ja miellyttävää ihmistä tehtävää suorittamaan."

Kiitollisena Anita

"Hei Merja! Lämmin kiitos Sinulle asuntomme aktiivisesta myynnistä! Tiedämme, että tilanne putkiremontin alla oli haastava."

Aurinkoista ja hyvää kesää toivottaen Arja ja Matti

"Hei Merja, Kiitos siis erittäin hyvin hoidetusta asuntokaupasta! Tulen suosittelemaan sinua mielelläni jatkossa. Ihanaa kevään alkua!"

Pia