Seuraa

Anna-Maija Wass

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Puh. 0443255544

Etsittekö alueenne asuntoammattilaista?

Olen erikoistunut Ullanlinnan ja lähialueiden arvokotien myyntiin jo 17 vuoden ajan. Minusta saatte luotettavan kumppanin kaikkien asuntoasioidenne hoitoon. Otathan minuun yhteyttä kun asunnnon tai kiinteistön myynti, osto tai vuokraus on ajankohtaista. Palvelen asiakkaitani aina suurella tunteella sekä vahvalla ammattitaidolla.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Kaikki saamani palvelu yhtiöltänne oli erittäin hyvää. Kävin kesällä heinä/elokuun vaihteessa viemässä kaikkiin kulmakunnan välittäjäliikkeisiin kirjallisen taustan asunnon hakemiselleni ja toiveita sen osalta. Kävikin sitten niin, että Merja Alamettälä-Pulkkkinen otti kirjeeni vastaan toimistollanne käyntini yhteydessä. Elo-Syyskuun vaihteessa Merja otti yhteyttä ja kertoi xxxxkadun asunnosta. Kiinnostuin asiasta heti ja kävimmekin saman tien katsomassa asuntoa, joka heti ensi näkemältä kiinnosti minua. Asia eteni sitten ripeästi kun asunnon omistajan luottokontakti Anna-Maija Wass otti minuun yhteyttä ja kävimme hänen kanssaan uudestaan asunnolla ja tapasin siellä myös omistajan vaimoineen. Pääsimme varsin pitkälle asiassa jo tuolloin ja olin tyytyväinen kun asiakasta, minua, kuunneltiin ja toivomuksiini suhtauduttiin myönteisesti. Asia eteni sitten Anna-Maijan ammattimaisella, ripeällä ja ystävällisellä otteella sangen ripeästi ja pääsimmekin hyvin nopealla aikataululla tekemään sopimuksen kun molemmilla osapuolilla oli halu tulla vastaan eri tavoin. Koko prosessi oli luottamusta herättävä ja keskustelut sujuivat mutkattomasti ja kaikki mitä oli sovittu piti paikkansa. Kiitän miellyttävästä ja tehokkaasta toiminnastanne ja suosittelen palvelujanne. Parhain terveisin ja HYVÄÄ Joulua ja Uutta vuotta"

Matti M

"Hyvää alkanutta uutta 20-lukua. Olen todella kiitollinen ystävällisestä ja nopeasta palvelusta. Sain myös muuttaa aivan fantastiseen asuntoon, jossa on hyvä sekä asua että työskennellä ja johon on ilo kutsua sekä perhettä että ystäviä."

Ystävällisin terveisin, Micce