Seuraa

Asta Lumento

asuntomyyjä, partner
Puh. 0452293492

Kanssani asuntokauppasi on aktiivista välittämistä ja asiantuntevaa, henkilökohtaista palvelua.

Saat myynnin tueksi Bo:n alan lahjakkaimmat stailaajat, valokuvaajat ja markkinoinnin osaajat. Yhdessä saavutamme parhaat tulokset. Kodit, rakentaminen, remontoiminen ja sisustaminen ovat intohimoni ja vahvuuteni. Olen suunnitellut ja rakennuttanut omakotitalon, saneerannut sata vuotta vanhan kiinteistön sekä toteuttanut useita muita asuntoremontteja vuosien varrella. Visuaalisena ihmisenä näen jokaisen kodin mahdollisuudet.

Kun pohdit myyntiä, kutsu minut kylään!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Ihana, ystävällinen Asta oli ammattilainen paikallaan. Myimme oman asuntomme ilman välittäjää ja tämä ostokokemus oli kyllä helppo kun oli asiantunteva välittäjä asian päällä. Ei huolen häivää itsellä. Ja kaiken kruunasi vielä ystävällinen palvelu."

Rivitaloasunnon ostaja -Turku

"Asuntomme myytiin viikossa reilusti yli odottamamme hinnan. Erinomaista työtä välittäjältä, kuvaajalta, stailaajalta ja koko teidän tiimiltä! Iso kiitos."

Asunnon myyjä -Turku

"Kaikki sujui hyvin ja välittäjämme Asta antoi heti itsestään ammattimaisen ja osaavan kuvan. Kaikki mitä sovittiin piti ja meitä pidettiin koko ajan ajantasalla missä mennään ja mitä tapahtuu seuraavaksi jne. Näin hyvää myyntityötä ja asioiden sujuvuutta harvoin kokee asunnon myymisen aikana."

Omakotitalon myyjä -Raisio