Seuraa

Maarit Niemelä

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT, Partner

Minulla on aito halu auttaa jokaista asiakasta yksilöllisesti. Positiivinen ja empaattinen luonne sekä kokemus ja varmuus välittyy ihmisille, sillä takana on yli 20 vuotta yrittäjänä ja töitä myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä. Kuuntelen ja huomioin asiakkaan toiveet ja tarpeet. Määrätietoisuus ja tarkkuus ovat vahvuuksia, jotka ovat eteenpäin ohjaavia piirteitä työssäni.

Onnistunut kauppa ja tyytyväinen asiakas ovat minulle kunnia-asioita. Ota siis yhteyttä kun kaipaat ahkeran, luotettavan ja ammattitaitoisen kiinteistönvälittäjän palveluita pääkaupunkiseudulla ja laajemmin myös Uudellamaalla.

maarit@bo.fi | 040 166 0248

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

""Koko prosessi meni tosi sujuvasti ja mukavasti. Meille oli selvää, että olemme yhteydessä Maaritiin, jos tarvitsemme apua asuntomme myynnissä. Ja kun se hetki koitti, hommat saatiin nopeasti käyntiin ja asuntokin meni kaupaksi oikeastaan saman tien. Maarit piti meitä koko ajan tasalla tapahtumista ja prosessin seuraavista vaiheista. Saimme itse keskittyä lomailuun ja uuden kodin remonttiin ihan rauhassa. Paremmin ei olisi voinut mennä ?.""

myyjät, Taka-Töölö, Helsinki

""Hyvä myyntisuunnitelma, esiteteksti ja realistinen hinta-arvio. Asunnon somistaminen myyntikuvia varten oli juuri sopiva: pienillä yksityiskohdilla luotiin asunnon henkeen sopiva tunnelma. Myyntikuvat olivat ensiluokkaiset ja antoivat oikean kuvan asunnosta.""

myyjät, Mielahti, Helsinki

""Olin vaikuttunut miten paljon Maarit toi tietoa/lisäarvoa alueesta, hän oli hyvin perehtynyt siihen. Kiire ei ollut, kaikki nurkat käytiin huolellisesti ja rehellisesti läpi. Hän oli aidon kiinnostunut palvelemaan ihan vimosen päälle vaikka kyseessä ei euroissa mitattuna ollut mikään jättikauppa. Aivan 10+, hän ei olisi voinut tehdä mitään paremmin, tilanteen tasalla ja tai jopa askeleen edellä.""

ostaja, Puotila, Helsinki

""Saimme ystävällistä ja asiantuntevaa apua asuntokaupoilla. Tämä oli ensimmäinen asuntokauppani ja koin saavani tarvittavan tuen välittäjältä. Välittäjä piti huolen siitä, että pysyimme ajantasalla tarjousten ja kauppojen edetessä.""

ostaja, Taka-Töölö, Helsinki