Seuraa

Katja Kolu

Kiinteistönvälittäjä LKV | Partner
Puh. 0400199076

Sujuvaa asuntokauppaa asiantuntevalla ja freesillä otteella.

Jokainen koti on tärkeä, ja jokaisessa asunnossa on omat vahvuutensa, jotka on nostettavissa esille ja myyntivalteiksi. Kykyni nähdä nämä vahvuudet erottavat myytävän asunnon muista vastaavista, jolloin kaupat saadaan toteutumaan nopeammin ja parempaan hintaan. Rakennusalan koulutus ja vahva yrittäjätausta tukevat laadukasta välitystyötä, jossa asiat hoidetaan tarkasti ja peräänantamattomasti päätökseen saakka. Projektiluontoinen myyntityö on ominta aluetta, kuten myös intohimo arkkitehtuuria, sisustamista ja kaikkea kaunista kohtaan. Tuon huolenpitoa, näkemystä ja energiaa jokaiseen asiakaskohtaamiseen, tehden kaikista päivistä hyviä.

Myyn kotisi tehokkaasti ja persoonallisella otteella. Saat ammattitaitoista palvelua raikkaalla asenteella, tyylillä ja luotettavuudella. Varaa aika arviokäynnille suoraan kalenteristani kopiomalla https://calendly.com/kaunis-koti-katjalta/ linkki selaimeesi. Nähdään pian!

THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti

Erityisosaaminen

Miksi valita Katja ja Bo LKV?

Tiesitkö että 70% ajasta asuntoilmoituksen parissa käytettään kuvien katseluun? Bo:lla on parhaat kuvat!

Meillä on 35% lyhyempi käytettyjen asuntojen myyntiaika keskimäärin kuin mulla välitysliikkeillä.

Asiakkaistamme 95% antaa Bo:lle parhaan arvosanan asiakaskokemuksesta.

Saat käyttöösi myös Bo Appin jonka avulla tiedät koko ajan, missä mennään asuntosi myynnin eri vaiheissa.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"”Hienosti meni, kiitos Katja! Bo:lla ihan törkeen hyvä palvelu. Ja hoidit tän myynnin kyl niin super hyvin ja millä vauhdilla. En meinaa itsekään uskoa miten helppoa tää oli.”"

Asunnon myyjä

"”Välittäjä piti meidät tietoisina koko myyntiprosessin ajan hienosti, missä mennään ja mihin edetään. Lisäksi hän antoi kuvan, että välittää meistä talon myyntitilanteessa, mihin kuitenkin liittyy myös tunteita ja osittain myös oman kodin luopumisenkin tuskaa. Lisäksi paperiasiat hoitui ammattitaitoisella tavalla.”"

Asunnon myyjä

"”Alusta lähtien välittäjällä oli käsittääkseni selkeä fokus siitä, että kämppä myydään. Toimenpiteet olivat sen mukaiset. Tarvitsen välillä tuuppausta eteenpäin, ja tässä välittäjä onnistui loistavasti. Olin kokonaisuuteen todella tyytyväinen.”"

Asunnon myyjä

"”Kaikin puolin tyytyväinen koko prosessiin! Näyttöjen varausjärjestelmä tosi fiksu, kun näytöt sai suoraan omaan kalenteriin. Välittäjä oli heti näyttöjen jälkeen yhteydessä, mikä oli erittäin hieno juttu! ”"

Asunnon myyjä