Mia Lehtonen

Myyntipäällikkö, YKV, LKV, Partner, Kaupanvahvistaja
Puh. 0400369666

KIITOS KUN KLIKKASIT SIVUNI AUKI

Tässä esittäydyn minä, Mia. Kupliva, omintakeinen asuntokaupan ammattilainen. Olen ilokseni saanut palvella asiakkaitani Uudellamaalla jo yli vuosikymmenen. Parasta tässä työssäni on edelleen, nyt ja aina, te hyvät asiakkaat, myyjät ja ostajat. Suhtaudun suurella kiitollisuudella siihen, että saan olla osallisena teidän elämänne suurimmissa hankinnoissanne, sekä siitä luottamuksesta, jonka saan teiltä osakseni.

Liityin alkuvuodesta 2016 Bo LKV:n riveihin avaamaan Helsingin toimistoa. Me Bo:lla välitämme koteja uudella tavalla, freesillä otteella, tämän päivän työkaluin. Olemme asumisen ja unelmien asiantuntijoita. Meiltä saat kaikki asunnon myyntiin, ostamiseen ja parempaan asumiseen liittyvät palvelut raikkaalla asenteella, tyylillä, laadulla, luotettavuudella ja suurella sydämellä. Kodit ja niiden myynti, markkinointi, rakentaminen, remontointi ja sisustaminen ovat intohimomme.

Me rakastamme sinun kotiasi. Nykyistä ja tulevaa.

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti

Erityisosaaminen

Ylempi kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja.
Rautainen ammattitaito kaikenlaisten ja -kuntoisten kiinteistöjen myynnissä, eikä sormi mene todellakaan suuhun osakkeidenkaan kanssa!