Lauri Katas

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, partner
Puh. 0409522145

Lauri on luotettava ja reilu kiinteistönvälittäjä, joka pitää sen mitä lupaa. Tyytyväiset myyjät ja ostajat ovat hänelle kaikki kaikessa. Lauri on työskennellyt aikaisemmin kahdessa suuressa kiinteistönvälitysketjussa ja molemmissa ollut ketjun huippumyyjiä. Laurin ja hänen kollegansa Jaakko Haapamäen saumaton yhteistyö Haapamäki & Katas -tiimissä hakee vertaistaan kiinteistönvälitysalalla. Bo Espoon toimiston avaamisesta lähtien Lauri on ollut yhdessä kollegansa Jaakon kanssa myyntitilaston ykkönen joka ainut vuosi. Vuosittain tämä parivaljakko myy asuntoja vakuuttavasti yli 50:llä miljoonalla eurolla, kuuluen samalla PK-seudun parinkymmenen parhaan välittäjän arvostettuun joukkoon.

Vapaa-aika kuluu pitkälti viisihenkisen perheen ja koiran parissa. Lauri myös valmentaa poikansa jalkapallojoukkuetta ja pelailee itsekin jalkapalloa ikämiessarjassa.

Ota yhteyttä välittäjään

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Hyvä ammattitaitoinen, rehellinen, maanläheinen, nopea, myyntitaitoinen ja asiakaspalvelulähtöinen välittäjä - 5/5. Paikkaava välittäjä vaikutti hieman tökeröltä puhumistavaltaan, tai sitten voi olla etten vaan tuntenut häntä vielä tarpeaksi hyvin. Hän sai kuitenkin kaupan klousattua ja vielä nostettua tarjousta. Kehitysehdotuksena E2E asiakaspolun läpikäyminen asiakkaan kanssa, sillä ensiasunnon myyjänä en aina tiennyt mitä vaiheita on edessä. Olen jatkossa ensimmäiseksi Lauriin yhteydessä kun seuraava myynti tulee eteen! Kiitos Lauri!"

Myyjä - Espoo

"Erittäin ammattitaitoista ja kuvat häkellyttävän upeat Välittäjän antama hinta-arvio oli realistinen. Ja hän onnistui saamaan, kuten alunperin jo mainitsikin, myyntihintaa ylöspäin., oli useampi ostotarjouksen tekijä.Loistavaa!"

Myyjä- Espoo

"Todella miellyttävä, mukava ja ammattitaitoinen välittäjä. Ollaan tosi iloisia ja onnellisia uudesta kodista. Lämmin kiitos."

Ostaja - Helsinki

"Prosessi oli sujuva aina tarjouksenteosta neuvotteluihin ja kaupantekoon. Ostajan näkökulmasta kaikki sujui mallikelpoisesti."

Ostaja - Espoo

"Lauri Katas on hyvä myyjä. Hän on minulta myynyt jo kaksi asuntoa aikaisemmin ja voin suositella hänen ammattitaitoa myös muille. Jos tulee tarve niin varmasti otan uudestaan Lauriin yhtyettä."

Susanna Petjoi

"Laurista jäi positiivinen fiilis jo ensimmäisestä puhelusta. Hän oli ystävällinen, avulias, huumorintajuinen ja hänellä oli aikaa keskustella asunnosta josta soitin. Näytössä hän teki vaikutuksen omalla rauhallisella olemuksellaan, saimme katsella asuntoa rauhassa, mutta niin että hän kuitenkin tuli luoksemme keskustelemaan asunnosta. Tämän kokonaisuuden myötä oli erittäin helppo päätös antaa Laurille oma asuntomme myyntiin.Haluan myös antaa erityis isot kiitokset teidän stylistille!! Niin mahtavaa työtä ja hän sai asuntomme parhaaseen loistoon"

Myyjä - Helsinki

"Lauri/Bo LKV Espoo hoiti asuntokaupat erinomaisesti osto- ja myyntitilanteessa. Molemmat kaupat tehtiin ripeästi. Stailaus, kuvat ja esitteet olivat laadukkaat. Laurista huokui ammattitaito, aito asiakaspalveluhenkisyys (ennätys sähköpostiin vastaamiseen taisi olla 4min) ja rauhallinen olemus loi luottamusta. Voimme suositella lämpimästi Laurin tiimiä!"

Minna Alaseppälä

"Sain välittäjän osalta erittäin hyvät suositukset ja täytyy todeta, että tein oikean valinnan. Kokonaisuus toimi erittäin ammattimaisesti. Kiitos!"

Tapani Luoma

"Laurilla oli mahtava asiantuntemus ja palvelualttius koko prosessin ajan. Asunnon myynti oli itselle luonnollisesti iso juttu ja aikataulullisestikin oli kiire. Myyntitiimin osaamisen ja aktiivisen viestinnän ansiosta, ei tarvinnut hetkeäkään olla epätiedossa, että missä mennään. Pystyin koko ajan luottaa siihen, että homma hoituu. Asunnon esittelykuvat oli piste iin päälle. Näin jälkeenpäinkään ajateltuna en pysty kuvitella, että joku toinen olisi voinut hoitaa homman paremmin kuin te!"

Myyjä - Espoo

"Kaikki sujui todella hyvin ja vaikka ensimmäinen hyväksytty tarjous ei johtanutkaan kauppaan asunnosta löytyneen kosteusvaurion takia, sai välittäjä pian uuden näytön järjestettyä ja uudet ostajat tilalle. Kuvat asunnosta olivat todella ammattimaisesti otetut ja antoivat hyvän kuvan kohteesta."

Hille Amnell

"Lauri on ammattilainen. Ei lupaa liikoja, ei hötkyile, se on tällaisessa tilanteessa tärkeää."

Panu Luukka

"Yli 2,5 vuotta myynnissä ja eri välittäjiä tänä aikana yhteensä 4, josta Lauri Katas hoiti muutamassa kuukaudessa koronan pahimmillaan vallitessa onnistuneet kaupat. SUURENMOISET KIITOKSET TODEDELLA HYVÄSTÄ TYÖSTÄ?."

Sirpa Engström

"Kaikki toimi täydellisesti. Lauri on alansa ehdoton ykkönen - rauhallinen,mukava, antaa rehellisiä ja hyviä neuvoja. Meillä pitkä prosessi ja yksi hankala asiakas ja Lauri luotsasi meidät ongelmitta tästä tilanteesta eikä hakenut nopeaa meille huonoa ratkaisua.10++ koko paketti."

Nina Langenskiöld

"Välittäjä on erittäin asiantunteva ja rehellinen. Hänellä on erinomaiset ihmissuhdetaidot! Kun prosessin loppuvaiheessa tuli pankista johtuvia hidasteita, niin välittäjä toimi hyvin johdonmukaisesti ja rauhallisesti."

Kirsi Polvinen

"Tehokasta ja täsmällistä toimintaa, kiitos. Toinen kerta jo Laurin asiakkaana ja suosittelen!"

Myyjä - Helsinki

"Kaikki sujui todella mallikkaasti. Asunto meni ensimmäisellä yksityisnäytöllä. Uskon, että välitystoimiston maineella, kuvilla ja erittäin hyvän ammattitaidon omaavalla välittäjällä oli suuri merkitys, vaikkakin kohde oli ilmeisesti hyvinkin haluttu. Erityisesti arvostin välityssopimuksen myyntitilannetta, Lauri todella kuunteli asiakasta ja kiireettömästi kävimme prosessin läpi. Koko myyntiajan ja sitä ennen välittäjä piti hyvin minut ajantasalla mitä tapahtuu ja milloin. Kiitos Lauri ja koko Bo:n tiimi :)"

Marja Moilanen

"Välittäjä antoi hyviä neuvoja ja piti yhteyttä säännöllisesti. Kauppakirja tuli luettavaksi hyvissä ajoin ennen kauppaa. Kaupat sujuivat hyvin, kaikki paperit kunnossa. Ammattitaitoinen välittäjä."

Susanne Hilbert

"Lauri on ammattitaitoinen välittäjä joka pitää lupauksensa ja välittää asiakkaasta. Tekee kovasti töitä!!!! Toki meilläkin oli ns kädenvääntöä kun hinta romahti mutta kokonaisuus huomioon ottaen oli lopputulos Laurin ja uskomattoman ammattitaitoisen ja sympaattisen Katja Harrin ansiosta elämäntilanteeni huomioon ottaen paras mahdollinen. Kiitos ?"

Ulla Panu

"Tuntui että välittäjät olivat sekä meidän, ostajien, että myyjän puolella. Kävimme monessa BO:n kohteessa etsiessämme unelmakotiamme ja koimme välittäjät joka kohteessa avoimiksi, ammattitaitoiseksi, rehellisiksi ja reiluiksi."

Ostaja - Espoo

"Meille jäi kaikkiaan laadukas ja hyvä kuva BO:n toiminnasta, välittäjän toiminta oli alusta saakka ammattitaitoinen ja lämminhenkinen. Kaikki sujui kokoajan teemalla > kohti kauppoja jotka sitten tehtiinkin pitkälle välittäjän sinnikkyydestä johtuen."

Marko Laine

"Moikka, Huippuosaamista ja intohimoa omalla toimialalla. Asunnonmetsästyksessä tuli nähtyä monia välittäjiä, mutta Bo oli ylivoimaisesti ammattitaitoisin yhteistyökumppani asunnon hankinnassa. Iso peukku ja varmasti suosittelen toimintaanne ystävilleni."

Markus Koivuniemi

"Asuntomme saatiin taas myytyä ennätysajassa vaikka aiemmin myyntiajat asunnossa olleet aika pitkiä. Tyyppinä mitä parhain välittäjä jonka rehellisyyttä arvostamme."

Tiia Willberg