Seuraa

Jaakko Haapamäki

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, kaupanvahvistaja, partner
Puh. 0409522162

Jaakko on asiakkaiden ja kollegoiden suuresti arvostama asuntokaupan ehdoton asiantuntija, joka kuuluu kiistatta pääkaupunkiseudun kiinteistönvälittäjien parhaimmistoon. Hän on idearikas uuden sukupolven välittäjä, joka yhdistää modernit markkinointikeinot, vankan ammatillisen osaamisensa sekä ahkeran perustekemisen laadukkaasti toimivaksi välityskokemukseksi, jossa kaikki sujuu parhaalla tavalla.

Alalle poikkeuksellista on Jaakon ja hänen kollegansa Lauri Kataksen jo vuosia jatkunut saumaton yhteistyö Haapamäki & Katas -tiimissä. Alan tutkintojen lisäksi Jaakolta löytyy myös kaupanvahvistajan määräys. Bo Espoon toimiston avaamisesta lähtien Jaakko on ollut yhdessä kollegansa Laurin kanssa myyntitilaston ykkönen joka ainut vuosi. Vuosittain tämä parivaljakko myy asuntoja vakuuttavasti yli 50:llä miljoonalla eurolla, kuuluen samalla PK-seudun parinkymmenen parhaan välittäjän arvostettuun joukkoon.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Olimme kauppojen ketjussa Jaakon asiakkaita sekä myyjinä että ostajina. Kaikki sujui erittäin ammattitaitoisesti, tehokkaasti ja meidän kannaltamme täysin vaivattomasti. Jaakko kuunteli toiveitamme ja täytti ne yli odotusten! Me löysimme unelmakotimme emmekä siksi tarvinne hetkeen välittäjää, mutta ystävillemme suosittelemme Haapamäki&Katas -tiimiä varauksetta!"

Eeva-Kaisa Schmidt, Espoo

"Erinomaista ja ammattitaitoista palvelua! Iso kiitos Jaakolle hyvästä työstä ja kaikesta avusta!"

Erika Mäkinen, Espoo

"Jaakko and his team were superb. Great communication, efficient, got the job done, and our house sold at more than we were expecting. Hiring anyone other than Jaakko would be a mistake."

Michael Richards, Helsinki

"Asunnon osto oli nopea ja hintojen kilpajuoksutusta/pallottelua ei ollut. Asunnon myynti, välittäjä uskalsi pyytää kovaa hintaa jas menimme silti sen yli, kaupat tehtiin nopeasti."

Liisa Yritys, Helsinki

"Kaverilla fressi ote hommiin ja ei keskity turhaan mielistelyyn... Mikä on erittäin miellyttävä piirre välittäjässä. Niihin nuoleskelijoihin väsyy aika nopeasti. Erikoismaininta, youtube videosta Jaakolle, jossa istuskelee poreammeessa.. kaverilla on asennetta :-)"

Ostaja, Helsinki

"Kaikki meni erittäin hyvin ja Jaakko hoiti koko myyntiprosessin erinomaisesti ja amattitaitoa osoittaen."

Tom Ward, Espoo

"Hyvin meni. Jaakko möi asunnon 2 x ennen varsinaista näyttöä. Kommunikointi ja myyjän ajan tasalla pitäminen oli kiitettävää. Asunnon stailaus oli onnistunut ja asunnosta tehty video oli hieno. Voin suositella ja olen jo suositellut Jaakkoa monelle ystävälle."

Juha Väänänen, Espoo

"Asuntokauppamme oli poikkeuksellinen, sillä oma asuntomme myytiin marraskuussa Jaakko Haapamäen toimesta samalle perheelle, jonka asunnon me ostimme tammikuussa. Emme kuitenkaan olisi mitenkään löytäneet toisiamme ilman hyvää välittäjää ja markkinointia. Uskon, että me molemmat tahot olemme olleet tyytyväisiä Jaakon tavasta toimia ja hoitaa kaupanteko ammattimaisesti ja tyylikkäästi."

Myyjä, Helsinki

"Jaakko huolehti ja hoiti sekä myynnin että minun uuden asunnon ostoon liittyvät asiat todella ammattimaisesti. Hienot esitteet ja kuvat myytävästä asunnosta, lisäksi hieno video asunnosta jonka ostin."

Myyjä, Helsinki

"Kaikki sujui oikein hyvin. Pyysin nähdä asuntoa ennen ensinäyttöä ja välittäjällenne se sopi. Tein tarjouksen samantien ja välittäjä kertoi vastauksen tarjoukseeni vielä saman illan aikana. Olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun. Välittäjä ei päässyt itse kaupanteko tilaisuuteen, mutta yhteydenpito ja tarjouksen välittäminen meni uskomattoman nopeasti. Jälkikontaktoinnista iso plussa"

Jenni Muurinen, Helsinki

"Ensimmäisessä näytössä oli useita katsojia. Välittäjä antoi rauhassa katsella ja vastaili sitten esittämiimme kysymyksiin. Saimme esitteen ja välittäjän yhteystiedot. Meiltä ei pyydetty yhteystietoja, toisin kuin lähes kaikissa muissa näytöissä, joissa olimme käyneet. Tämä oli mielestäni hyvä tapa. Seuraavana päivänä soitimme välittäjälle ja pyysimme päästä katsomaan asuntoa uudestaan. Tämä järjestyi toivomanamme päivänä ja tällä kertaa kiersimme myös talon muut tilat, joihin vain avaimella pääsi. Välittäjä tarjoutui vielä myöhemmin esittelemään talon saunatiloja, joihin emme tuolloin päässeet. Sähköpostilla saimme sitten kerralla kaikki tarvittavat asiakirjat yhtiöstä. Seuraavana viikonloppuna teimme tarjouksen ja muutaman tarjouksen vaihdon jälkeen sovimme kaupat. Yhteydenpito ja aikojen sopiminen sujui hyvin."

Ostaja, Espoo

"Huhut olivat jo etukäteen kertoneet, että Haapamäki&Katas on nopea, ja silti myynnin nopeus yllätti positiivisesti. Muutenkin oli kiva, kun mentiin "avaimet kädestä" -tyylillä, jossa myyjänä minun ei tarvinnut huolehtia mistään, sen kun vain luotti homman osaavampiin käsiin."

Suvi Joutsen, Espoo

"Ihan mahtavaa asunnonvälitystä alusta loppuun, sekä myös ennen ja jälkeen muuton. Olimme perheemme kanssa evakossa reilun viikon, joten jouduimme toimittamaan muuttotavaroitamme muutamiin eri paikkoihin säilöön. Kun tila alkoi loppumaan ja mainitsin siitä ohimennen Lauri Katas:ille, niin Lauri sanoi että ”meidän varastollamme on vapaa kulmaus, voitte viedä loput tavaranne sinne”. En saanut kaikkia kamoja pois edes muuttopäivänä, mutta se ei Haapamäki&Katas -kaksikkoa haitannut ollenkaan. Tyrkkäsivät vielä shampanjapullon käteen, kun haimme vikat rojumme pois reilu viikko muuton jälkeen!!! Tyylikästä asunnonvälitystä alusta loppuun, joten palataan asiaan, jos joskus vielä muutetaan. Lämmin suositus!!!"

Edu Kehäkettunen, Olari, Espoo

"Todella upeaa palvelua asunnon myynnissä alusta loppuun. Palvelulla tarkoitan ylivertaista suorittamista ja asioihin paneutumista! Vaikea pukea sanoiksi heidän osaamistaan! Kiitos vielä kerran!"

Janne Mäki, Espoo

"We can highly reccomend Jaakko and Lauri's team! Professional, patient, understanding, full of new ideas! Well done!"

Giedre Tabocchini, Espoo

"Voimme lämpimästi suositella! Todella ammattitaitoista, luotettavaa ja hyvää palvelua. Asuntomme meni ennen ensiesittelyä kaupaksi ja koimme koko prosessin mutkattomaksi ja hyvin hoidetuksi. Kiitokset Jaakolle!"

Minna Klockars, Espoo

"Voin suositella todella lämpöisesti- meidän kämppä myytiin ennen ensiesittelyä, ilmoitus kerkesi olla vain vuorokauden netissä ja tarjouksia alkoi satelemaan! Sisustussuunnittelija oli kultaa ja stillikuvaaja ammattilainen. Hauskana ja uutena lisänä tuli vielä kaupan päälle hyväntuulinen ja tyylikäs esittelyvideo. Tämä on oikeaa nykyajan kiinteistöpalvelua, kiitos siitä, hienoa joku on päivittänyt vihdoin homman tälle päivälle. Ja Jaakko ja Lauri- todella mukavia, asiallisia ja rehellisiä heppuja kaiken tämän lisäksi !"

Piia Kankare, Espoo

"Stailaus sai asunnon näyttämään täysin erilaiselta kun mitä oma makumme sisustuksen suhteen on, mutta se oli todella toimiva ja tyylikäs. Stailauksessa käytettiin monia pieniä yksityiskohtia, jotka toivat hyvän kokonaisvaikutelman. Kuvat olivat tyylikkäitä ja antoivat kattavan näkymän asuntoon. Ennen kuin asunnon myynti siirtyi Bo:lle oli se toisella välittäjällä pidemmän aikaa. Kontrasti edellisen välittäjän toiminnan ja Bo:n toiminnan välillä oli kuin yö ja päivä. Bo hoiti koko prosessin arviokäynnistä alkaen aina myyntiin saakka niin paljon ammattimaisemmin ja sujuvammin että ajatukset voisi kiteyttää muotoon "Miten muut välittäjät voivat pärjätä markkinoilla, jossa Bo tekee asiat sanalla sanoen täysin oikein?""

Osmo Walliander, Espoo

"Sujuvasti ennenkaikkea. Kaupat tehtiin parin päivän sisään ja se ylitti odotuksemme totaalisesti. Jaakko on väilittäjänä on erittäin ammattitaitoinen ja tekee työtään pilke silmäkulmassa. :) Täysi kymppi!"

Sini Shepstone, Espoo

"Nopea ja ammattimainen valmistautuminen. Yksi näyttö ja kaupat tehtiin saman tien!! Kaikki sujui tämän jälkeen nopeasti ."

Håkan Hede, Espoo

"Koko prosessi meni oikein hyvin! Valitsimme välittäjän mm. edellisten hyvien kokemuksien perusteella. Toiminta oli sujuvaa ja kanssakäyminen mutkatonta. Asunto meni meidän yllätykseksi heti kaupaksi. Hyvää työtä!"

Kirsi Anttonen, Espoo

"Kilpailutimme välittäjän ja valitsimme Jaakko Haapamäen vakuuttavan ja rauhallisen käytöksen takia. Jaakko hoiti myynnin hienosti ja lopputulos oli hyvä."

Juha Jokinen, Espoo

"Välittäjän ammattitaito, erittäin hyvä ja miellyttävä käytös tekivät vaikutuksen, josta voi mieluusti kertoa laajemmin."

Tuula Liimatainen, Espoo

"Kaksikko Haapamäki & Katas yhdessä sisustussuunnittelijan ja valokuvaajan kanssa tekivät todella hyvää työtä talomme myyntiprojektissa. Kuvat, videot ja esittelytekstit olivat erittäin hyviä. Myyntityö oli aktiivista ja miellyttävä yhteistyö johti sopivan ostajan löytymiseen nopeasti."

Sari Äkräs, Espoo

"Mainostajien myyntilause: Jätä kaikki meidän huoleksemme! piti tällä kertaa täysin paikkansa. Kun jossain vaiheessa mietin, mitenhän kämpän myynti oikein sujuu, välittäjä otti kuin viestin telepaattisesti saanena yhteyttä ja kertoi ostajaehdokkaiden liikkeistä. Eikä mennyt monta viikkoa, kun yhtäkkiä – meillä olikin tarjous, jonka hyväksyimme heti."

Tiina Delikouras, Helsinki

"Välittäjä hoiti asiat todella hienosti. Minulta lainattua: ” Kuule soitan sinulle uudestaan kun tarvitsemme pienemmän asunnon, ehkä 10-vuoden päästä.” Kiitos Jaakko."

Jari Kulmala, Espoo

"Tiesimme välittäjän ammattitaidon, mutta silti hän ylitti kaikki odotuksemme. Myyty ennen ensinäyttöä yli pyyntihinnan ja vielä kesälomien aikana, joten ei olisi paremmin voinut asiakkaan kannalta mennä."

Heli Vehanen, Espoo

"Meillä oli asunto pitkään myynnissä. Kävijöitä oli aina mutta tarjouksia ei tullut. Vaihdettiin välittäjäksi Jaakko Haapamäki ja asunto meni ennen ensi esittelyä. Ratkaiseva ero oli mielestäni se, että ensimmäinen oli asunnon esittelijä, Jaakko osasi myydä. Kiitos siitä! ?"

Tanja Niemi, Espoo

"Heti ensimmäisellä tapaamisella tuli välittäjästä todella ammattimainen ja asiantunteva vaikutelma, mikä jatkui aina kaupantekoon saakka. Todella hyvä asiakaskokemus ja hieno lopputulos. Asuntomme myytiin todella nopeasti ja hyvällä hinnalla. Kiitokset vielä Jaakolle!"

Teemu Niemi, Espoo

"Jaakko teki mitä lupasi ja vähän enemmänkin! Kotimme myytiin ennen ensinäyttöä, taloyhtiön kaikkien aikojen parhaalla neliöhinnalla. Jaakon kanssa yhteistyö oli kaikin tavoin mutkatonta, tämän helpommaksi asunnonmyynti ei voi enää mennä. Suuret suositukset!"

Sini Apajalahti, Espoo

Esittelyvideo