Seuraa

Jaakko Haapamäki

LKV, LVV, KiAT, Partner, kaupanvahvistaja
Puh. 0409522162

Jaakko on asiakkaiden ja kollegoiden suuresti arvostama, asuntokaupan ehdoton asiantuntija, joka kuuluu kiistatta pääkaupunkiseudun kiinteistövälittäjien parhaimmistoon.

Hän on idearikas uuden sukupolven välittäjä, joka yhdistää modernit markkinointikeinot, vankan ammatillisen osaamisensa ja ahkeran perustekemisen laadukkaasti toimivaksi välityskokemukseksi, jossa kaikki sujuu parhaalla tavalla. Alalle poikkeuksellista on Jaakon ja hänen kollegansa Lauri Kataksen jo vuosia jatkunut saumaton yhteistyö Haapamäki & Katas-tiimissä.

Jaakko tunnetaan etenkin Espoossa, mutta myös Helsingissä ja Vantaalla jo kannuksensa ansainneena tuloksellisena huippuvälittäjänä, joka on viimeisen kuuden vuoden aikana myynyt useita satoja asuntoja ja kiinteistöjä menestyksekkäästi ja auttanut lukemattomien asiakkaiden asuntounelmien toteuttamisessa.

Hän valloittaa asiakkaat rauhallisella hyväntuulisuudellaan ja ystävällisyydellään ja vakuuttaa järjestelmällisellä tehokkuudellaan ja tuoreella otteellaan. Pilke silmäkulmassa hän ottaa haltuun ja hoitaa tiukatkin tilanteet, löytäen kaikkia osapuolia miellyttävät ja palvelevat ratkaisut. Jaakon saama runsas asiakaspalaute onkin syystä ylistävää, mutta se paras ja kuvaavin palaute tulee tyytyväisiltä asiakkailta jatkuvien lämpimien suositusten sekä yhä uudelleen asiakkaaksi palaavien myyjien ja ostajien muodossa.

Jaakko kehittää jatkuvasti omaa ammattitaitoaan ja hioo toimintatapojaan seuraten mielenkiinnolla kiinteistönvälitysalaa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Alan tutkintojen lisäksi Jaakolta löytyy myös kaupanvahvistajan määräys.

Kun haluat, että kotisi myy taitava laatuvälittäjä, tyylikkäästi ja taidokkaasti, ole yhteydessä Jaakkoon.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Esittelyvideo