Seuraa

Susanna Siitonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, FM, vastaava hoitaja
Puh. 0415387604

Jokainen asunnonvaihtotilanne on erilainen ja vaatii kokonaisvaltaista perehtymistä niin asiakkaiden tilanteeseen kuin asunnon ja yhtiön tai kiinteistön kuntoon ja ominaisuuksiin. Minä teen taustatyöni tinkimättömästi ja tuon kaiken asuntokaupan kannalta olennaisen tiedon rehellisesti kaupan osapuolille tietoon päätöksenteon pohjaksi. Tällä saavutetaan aina paras ja kestävin lopputulos kaikille osapuolille.

Monipuolisen taustani kautta osaan palvella eri elämäntilanteissa olevia asiakkaita. Koen ymmärtäväni etenkin perheasumiseen liittyviä vaatimuksia ja usein osaan nähdä asunnoissa eri tapoja toteuttaa muutostöitä, jotka saattavat ratkaista ostopäätöksen. Minulla on teknistä osaamista ja osaan kiinnittää huomiota rakenteellisiin tekijöihin ja antaa arvioita erilaisten kunnostustoimenpiteiden kustannuksista ja toteutuksesta niin isoissa taloyhtiöissä kuin pienkiinteistöissä. Seuraan talotekniikan ja rakentamisen toimialoja sekä asumisen trendejä laaja-alaisesti. Pyrin olemaan ajassa asuntomarkkinoiden ja talouden liikkeissä. Pidän itseni ajan tasalla relevantin lainsäädännön osalta. Kouluttaudun jatkuvasti, sillä koen, että tieto on asiantuntijuutta. Laadukas asiakaspalvelu ja asiantuntijuus tuovat sitä lisäarvoa asiakkailleni, josta he maksavat.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli), English, Svenska

Erityisosaaminen

Kiinteistöt, uudisasuntokauppa, sijoittajien palvelu, sisustaminen, perheasuminen

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Olipa sujuvaa ja aktiivista toimintaa! Meidän asunto myytiin 3 päivässä ja Susanna sai kiritettyä ostajat nostamaan tarjoustaan yli pyyntihinnan, mikä oli iloinen yllätys. Voidaan suositella lämpimästi!"

Marko S.