Auratum Asunnot Helsinki Oy

Auratum Asunnot

Auratum Asunnot luo mahdollisuuksia korkealuokkaiseen asumiseen rakennuttamalla uusia ja uudistamalla vanhoja arvokiinteistöjä nykyaikaan.

Hankkeemme sijaitsevat keskeisillä, arvostetuilla paikoilla ja luovat valmistuessaan uutta standardia laatuasumiseen. Toteuttamiamme kohteita on Helsingissä Lauttasaaressa, Kaartinkaupungissa, Tähtitorninmäellä, Munkkiniemessä ja Töölössä.

Laadukas hankkeiden toteuttaminen ja korkea asiakastyytyväisyys ovat meille erityisen tärkeitä. Viimeistellyt yksityiskohdat, laadukkaat ja kestävät materiaalit sekä modernin talotekniikan tuoma asumismukavuus ovat laadun takeena. Rakennamme asukkaan näköisiä koteja, joissa eri sisustuskonseptien lisäksi on mahdollisuus omiin valintoihin ja yksilöllisiin ratkaisuihin. Jokainen koti on ainutlaatuinen.

Meille asuntojen rakennuttaminen on enemmän kuin neliöitä. Uusi asunto ja asumisen kokemus luodaan yhdessä asiakkaan kanssa, hankkeen alusta pitkälle muuton jälkeiseen aikaan. Kuuntelemme ja palvelemme, olemme tavoitettavissa.

Yhdessä valikoitujen yhteistyökumppanien kanssa rakennutamme vain sellaisia asuntoja, joista voimme olla ylpeitä – vuosienkin jälkeen.

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Erottajankatu 19 B, 00130 Helsinki

Puh: 0405335533

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät