Seuraa

Antti Kivelä

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Yrittäjä
Puh. 0442369991

Hei,

Olen yrityksen perustaja ja teen aktiivisesti kiinteistönvälitystyötä.

Suhtaudun alaan suurella intohimolla ja tyytyväiset asiakkaat ovat minulle tärkeä asia.

Laadukas palvelukonseptini takaa sinulle luotettavan kumppanin asunnon myyntiin ja mahdollistaa parhaan hinnan tavoittelun sekä nopean myyntiajan.

Toimin myös asuntosijoittajana ja jaan mielelläni saamiani oppeja.

Muutamia faktoja minusta: + 500 kpl myytyjä asuntoja pääkaupunkiseudulla, huippuluokan asiakastyytyväisyys usean vuoden ajan, kokemusta erilaisten asuntojen myynnistä alkaen 60 000 eurosta aina 2,6 miljoonan euron arvoasuntoihin asti.

Ota minuun yhteyttä niin kerron mielelläni miten kokemuksestani voisi olla juuri sinulle hyötyä.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"”Koko prosessi sujui todella nopeasti ja mutkattomasti!”"

– Asunnon myyjä

"”Loistavaa asiakasta kuuntelevaa palvelua, suosittelen vahvasti.”"

– Asunnon myyjä

"”Kaikki meni, niinkuin piti ja saatii se hinta mitä tavoiteltiin.”"

– Asunnon myyjä

"”Yhteistyö sujunut jouhevasti useammankin kohteen tiimoilta. Hyvä tekemisen meininki, arvostan!”"

– Asunnon myyjä

"”Kaikin puolin erinomaista toimintaa Antilta asunnon välittämisessä. Meitä informoitiin kaikista myyntiin liittyvistä käänteistä ja asuntonäyttöissä vierailleiden ihmisten määristä. Antti myös vastasi joka kerta esittämiimme kysymyksiin ja tiedusteluihin ilman viivytystä. Lisäksi apuna käytetty valokuvaaja ja asunnosta otetut valokuvat olivat loistavia. Omalta osaltamme voimme ehdottomasti suositella asuntomyyjät.comin palveluita asunnon välityksessä.”"

– Asunnon myyjä

"”Antti myi kaksi asuntoani ammattimaisesti ja hyvin lopputuloksin. Pidin erityisesti siitä, että minulle kerrottiin koko ajan, mikä oli tilanne asuntojen myynneissä.”"

– Asunnon myyjä

"”Antti on asiallinen ja asiansa osaava välittäjä. Bonuksena ystävällinen ja miellyttävä, jonka kanssa kiva hoitaa hommia. Tyytyväinen uuden asunnon omistaja ?”"

– Asunnon ostaja

"”Todella ammattilaisia asuntovälittäjiä. Edellinen välittäjä yritti myydä useita kuukausia asuntoani. Mutta asuntomyyjien herrat saivat ostajan minun asunnolle viikossa. Kiitoksia molemmille herroille. Lisäksi he auttoivat uuden asunnon etsinnässä ilman kustannuksia”"

– Asunnon myyjä

"”Oikein hyvää yhteistyöstä meiltä molemmilta!!! Enempää ei olisi voinut välittäjältä toivoa. Osaat asiasi!”"

– Asunnon myyjä

"”Antti välitti 2 kpl asuntojani. Homma toimi erittäin hyvin. Tiedän jatkossa mihin soitan jos tarvitsee asuntoa välittää.”"

– Asunnon myyjä

"”Oman asunnon myynti Antin kautta ei olisi voinut sujuvammin mennä. Antti piti jatkuvasti ajantasalla prosessin vaiheista ja asioimistapa oli rauhallinen, miellyttävä ja asiakasta kunnioittava. Rautainen ammattitaito, johon oli helppo luottaa.”"

– Asunnon myyjä

"”Hyvää oli se, ettei tultu henkseleitä paukutellen, että annas minä näytän, miten tämä homma toimii, vaan kuunneltiin asiakasta, mitä hänellä on sydämellään. Kiitos myös stailausvinkeistä ja siitä, että sai vaikuttaa esittelytekstiin.”"

– Asunnon myyjä

"”Todella miellyttävä välittäjä. Osasi arvioida hyvin asunnon hinnan ja saimme asunnon myytyä paljon nopeammin kuin olisimme uskaltaneet toivoa ja hinnalla, josta emme uskaltaneet unelmoida ? Kaikki sujui hienosti ja olemme kaikkeen välittäjän toimintaan tyytyväisiä.”"

– Asunnon myyjä

"”Välittäjä oli asiansa osaava, rauhallinen ja asiallinen. Ei tyrkytä eikä ole liian ”agressiivinen” myynnissään. Asunto meni nopeasti vaikka oli mielestäni hiljainen ajankohta myyntiä ajatellen.”"

– Asunnon myyjä

"”Kiinteistönvälittäjän toiminta oli avointa ja selkeää sekä saimme hyvää palvelua.”"

– Asunnon ostaja

"”Hei, onnistuitte loistavasti asuntoni myynnissä. Välittäjä oli erittäin pitkäjänteinen ja asiallinen. Välittäjä omasi erittäin hyvät taidot käsitellä myyjää, joka ei ollut vielä täysin varma myykö asunnon vai ei. Ei kiirehtinyt, antoi asian kypsyä. Ja ymmärsi hyvin asiaan liittyvän tunnemaailman. Välittäjä teki sen minkä lupasi. Saimme halutun hinnan asunnosta. Onneksi olkoon, Hyvä suoritus! Antille terveisiä!”"

– Asunnon myyjä

"”Asiaa hoidettiin ammattitaidolla. 5/5 asiakaspalvelua, kiitos.”"

– Asunnon ostaja

"”Olemme erittäin tyytyväisi Antti Kivelän tekemään työhön. Suosittelemme häntä ilomielin!”"

– Asunnon myyjä

"”Antti hoiti homman kotiin kiitettävästi. Asunnonhankinta prosessin aikana olin tekemisissä useamman välittäjän kanssa ja Antti erottui heistä maanläheisellä olemuksella ja hienovaraisella myynnillä. Antti ei tyrkyttänyt tuotetta tai ”hiillostanut”, vaan kommunikointi oli asiapitoista ja johdonmukaista (esim.tekstiviesti-ilmoitukset prosessin kulusta).”"

– Asunnon ostaja

"”Kaikki tapahtui niin nopeasti ja ammattitaidolla, että en osaa sanoa. Antti on hyväkäytöksinen ja asiantunteva. Vastasi nopeasti kysymyksiini sähköpostilla. Olin täysin yllättynyt. Siisti olemus ja rento, mutta asiallinen ja kaikkia osapuolia huomioiva käytös kaupanteon aikana Aleksilla Nordeassa. Peukku Pystyyn!”"

– Asunnon ostaja

"”Välittäjä toimi erinomaisesti. Hän on välitystoiminnan ammattilainen sekä hyvä asiakaspalvelija.”"

– Asunnon myyjä

"”Asuntomme myynti sujui paljon yli ennakko-odotuksiemme. Tarjouskauppa kokeilimme ensimmäistä kertaa ja voin sanoa, että en ole koskaan kokenut sellaista jännityksen tunnetta kuin viimeiset päivät kilpailun ollessa kiivaimmillaan.”"

– Asunnon myyjä

"”Koko homma meni tosihienosti.”"

– Asunnon ostaja

"”Esittelyvideo OK. Asiakas oli tietoinen missä mennään.”"

– Asunnon myyjä

"”Asiat sujuivat mielestäni hyvin.”"

– Asunnon ostaja

"”Luotettava.”"

– Asunnon myyjä

"Tervehdys Antti! Lapin miehheen sitä voi täälläkin luottaa. Moni kauppoja olemma tehneet, mutta näin helppoa kauppaa emme ole koskhaan tehneet. Kiitos hyvästä ja luotettavasta kaupasta."

– Asunnon ostaja

"Oma kokemukseni oli erittäin positiivinen. Antti on erittäin ammattitaitoinen ja piti minut kokoajan ajantasalla. Aion myös suositella jatkossa muillekin."

– Asunnon myyjä

"Yhteistyö sujui loistavasti. Erittäin ammattitaitoista toimintaa. Myyntiprosessi hoidettiin alusta loppuun todella hyvin. Vahva suositus."

– Asunnon myyjä

"Antti and Jukka are very professional and good brokers – Thanks again for your good service."

-Vuokranantaja

"Kaikki meni paremmin kuin hyvin, asiallinen palvelu alusta loppuun – voin suositella! Kiitos!"

– Vuokranantaja

"Erinomaista palvelua ja yhteistyötä! Myynti-ilmoitus laadittu upeasti kuvien ja videon kera. Pidettiin ajantasalla koko myyntitilanteen ajan. Kiitos Antti ja isot suositukset!"

– Asunnon myyjä

"Hyvää palvelua ja ratkaisukeskeinen työote. Välitys toimi joustavasti ja olimme tyytyväisiä asunnon nopeaan myyntiaikaan. Vahva suositus!"

– Asunnon myyjä

"Olen ollut Antin kanssa asuntokaupoilla sekä myyvänä että ostavana osapuolena ja molemmin puolin homma toimi hyvin. Lämmin suositus."

– Asunnon myyjä ja ostaja

Esittelyvideo