Seuraa

Hilkka Kivelä

Puh. 0505648998

Nuorempana toimin konsulenttina ja myyntiedustajana, mistä työstä olikin helppo hypätä 2000-luvun alkupuolella tähän kiehtovaan asuntojen maailmaan. Työntekijämme ja asiakkaani varmaan kuvailisivat minua näillä sanoilla: Työssäni määrätietoinen, auttavainen ja aikaansaava, ja laitan asiat rullaamaan. Pyrin kuuntelemaan ihmisiä herkällä korvalla, ja olemaan läsnä hetkessä; myös kaiken kiireen ja touhun keskellä. Teen tarvittaessa nopeita päätöksiä ja kannan vastuuta.

Olen koko urani ajan myös kouluttanut alalle työntekijöitä, valmentanut heitä LKV-kokeeseen ja kannustanut kehittämään ammattitaitoa. Niinpä yrityksessämme onkin harvinaisen osaavat ja runsaalla tietotaidolla varustetut myyjät ja myyntiassistentit!

Lukuisien asiakkaiden kanssa olen saanut kulkea rinnakkain kohta 20 vuotta ja he tietävät numeron mihin soittaa, kun tarvitsevat myyjää kodilleen tai neuvoja asiakirjojen laadintaan, juridisiin tai verotuksellisiin kysymyksiin, vakuusjärjestelyihin, osituksiin, kiinteistöjen lohkomisiin ja moneen muuhun asiaan. Ilolla autan ja neuvon ja ohjaan eteenpäin, kun vastaukset loppuvat. Hyvänä vastapainona työlle toimii mm. moottoripyöräily kesäisin.

Olen aina ollut innolla mukana kehittämässä alaamme ja rakentamassa yhteistyötä alan yritysten välille; toimin tällä hetkellä Pohjois-Suomen Kiinteistönvälittäjät Ry:n puheenjohtajana sekä SKVL:n alueneuvoston jäsenenä.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli)