Toini-Maria Uhlbäck

Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV, Kaupanvahvistaja
Puh. 0414669650

Olen välittäjä suurella sydämellä. Useimmat asiakassuhteeni ovat kymmenien vuosien, luottamukseen perustuvia suhteita. Olen saanut auttaa asiakkaitani asuntotarpeen muuttuessa. Palvelualttiina pankki- ja välitysalan konkarina olen työskennellyt yli 40 vuotta, josta 31 vuotta kiinteistönvälittäjänä. Arkielämästä opittuja taitoja, täsmällisyyttä ja tosiasioita arvostaen nautin työstäni edelleen - Nautitaan yhdessä -

Alan koulutus: Laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV), Ylempi kiinteistönvälittäjä (YKV). Tutkinnon suorittanut osoittaa korkeatasoisen osaamisensa kiinteistönvälitystehtävien hoidossa, sekä hallitsevansa kiinteistönvälityksen erikoistapaukset laaja-alaisesti. Ylemmällä kiinteistönvälittäjän koulutuksella ja tutkinnolla on arvostettu asema kiinteistönvälittäjien keskuudessa. Tutkinnon on voinut suorittaa vuodesta 1987 lukien.

Erityisosaaminen: Asunto-osakkeen- ja kiinteistökaupan lisäksi hallitsen uuden asunnon kaupan lainsäädännön, perhe- ja perintöoikeuden erityiskysymykset. Erityisesti toimeksiannot jossa leski, kuolinpesä, perillinen tai testamentinsaaja on kaupan osapuolena, ongelmallisine verotuskysymyksineen.

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi

Välittäjän uusimmat kohteet