Seuraa

Mari Varis

Puh. 0400460852

Välitän asiakkaistani aidosti ja suurella sydämellä, ja palvelen heitä kellonaikaan katsomatta. Alalla olen ollut 20 vuotta ja koen suurta intohimoa tätä työtä kohtaan.

Pitkän työkokemuksen myötä olen saanut asiakkailta kiitokset hyvin ammattitaitoisesti hoidetuista toimeksiannoista, niin ostajan kuin myyjän puolelta ja siksi moni entinen asiakas suositteleekin minua.

Johdan Vantaan toimistoa ja teen myös kaikki muutkin työt mitkä liittyvät välitystoiminnan pyöritykseen. Minulle on elinehto, että asunnot menevät kaupaksi ja asiakkaat ovat tyytyväisiä ja suosittelevat minua.

Vapaa- ajalla tykkään tehdä puutarhahommia, sisustaa, remontoida ja syksyllä sienestää.

Pyydä minut ilmaiselle arviokäynnille vaikka heti ja soita numeroon 0400 460852, siihen vastaa Mari Varis LKV, KiAT, Kaupanvahvistaja.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Erityisosaaminen

Olen myös maanmittauslaitoksen määräämä julkinen kaupanvahvistaja.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Monen vuoden ja usean asuntokaupan kokemuksella voin suositella 110%. Mari on Suomen kiinteistökuningatar, joka välittää ammattitaidolla ja sydämellä. Välitysajat ovat olleet aivan huippu lyhyitä & hinta-arviot enemmän kuin kohdillaan. Suosittelen! - Markku -"

Myyjä Markku

"Halusimme kiittää sinua erinomaisesta palvelusta ja asuntomme myynnistä. Asuntoja olemme ennenkin myyneet ja ostaneet, mutta kenenkään välittäjän kanssa ei yhteistyö ole ollut näin ripeää, saumatonta, tarkkaa ja ammattitaitoista. Suosittelemme sinua ehdottomasti kaikille niille, jotka jatkossa tarvitsevat ammattitaitoista välittäjää."

Myyjä Carita ja Jukka

"Kiitokset Mari jälleen kerran, erinomaisesti sujuneista asuntokaupoista! Sinun kanssa on mutkatonta ja helppoa hoitaa asioita."

Myyjä Mari