Sanna-Mari Österman

Puh. 0403004392

”On väliä kenelle kotiavaimesi annat.”

Olen Sanna-Mari Österman ja olen kiinteistönvälittäjä sekä yrittäjä Aninkainen Kiinteistönvälittäjä Turun Portsan toimipisteessä. Olen välittäjä joka välittää aidosti asiakkaistaan ja heidän toiveistaan. Koteja olen myynyt jo yli kymmenen vuotta, asiakaslähtöisesti. Paras kiitos työstäni on tyytyväiset asiakkaani, jotka ovat suositelleet minua ja luottavat minuun aina uudelleen, kun on tullut aika myydä se tärkein omaisuus. Koti.

Asiakaspalautteena olen saanut mm. maininnat: todella tehokas, iloinen, reilu kiinteistönvälittäjä, huippuvälittäjä, välittää asiakkaista suurella sydämellä, asiantunteva, pitää ajantasalla alusta loppuun asti, ammattitaitoinen, positiivinen, tehokas, erinomainen palvelu.

Valitse minut, kun haet ammattitaitoista ja asiantuntevaa kiinteistönvälittäjää, joka tekee periksiantamattomana töitä parhaan lopputuloksen saavuttamiseen.

Olen suorittanut myös kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon ja myynnin ammattitutkinnon, sekä kouluttaudun jatkuvasti lisää.Kiitos, että valitsit minut välittäjäksesi.

Lämpimin terveisin,

Sanna-Mari Österman
Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT
040 3004392 | sanna-mari.osterman@aninkainen.fi

Ota yhteyttä välittäjään