Seuraa

Meeri Vihersaari

Puh. 0403004368

Teen kiinteistönvälittäjän työtä ammattitaidolla, monipuolisella osaamisella, uusilla ideoilla sekä suurella sydämellä. Työssäni olen kiinnostunut kohteista ja perehdyn asuinalueisiin ja niiden palveluihin antaumuksella, jotta asiakkaani saisivat parasta mahdollista palvelua. Suurena vahvuutena näen itsessäni, että olen aina hyvin tavoiteltavissa, mikä ei ole itsestään selvyys nykypäivänä.

Hoidan kiinteistönvälityksen lisäksi myös vuokranvälitystä, joten minulta saat tarvittaessa koko paketin!

Ota yhteyttä, niin tehdään yhdessä unelmistasi totta!

Meeri Vihersaari 040 300 4368 meeri.vihersaari@aninkainen.fi @Sinullekoti

Aninkainen Turku Portsa Rauhankatu 26 b, 20100 Turku

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Erityisosaaminen

Olen uuden sukupolven välittäjä: laaja kokemukseni media- ja printtialalta sekä vahvat taidot sosiaalisessa mediassa takaavat sujuvuutta asuntokaupoissa. Panostan paljon markkinointiin sosiaalisessa mediassa ja kaikki kohteeni saavat paljon lisänäkyvyyttä tämän takia. Nuoresta iästäni huolimatta olen energinen, kunnianhimoinen ja ahkera työssäni.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Meeri Vihersaari - Paras palvelukokonaisuus! Välittäjä, joka on aidosti kiinnostunut, aina tavoitettavissa ja omistautunut työlleen. Meerillä on laaja ammattitaito, juridista osaamista sekä markkinnointi enemmän kuin hallussa. Jos haluat välittäjän joka kuuntelee sinua, perehtyy toimeksiantoon täysillä ja on sekä energinen, että aktiivinen asiakaspalvelija, on Meeri oikea valinta. Luotettava tehopakkaus, joka myy kotisi ammattitaidolla!"

Minna - Myyjä

"Olemme oikein tyytyväisiä. Kaikki sujui erittäin näppärästi, ja Meeriin saanut koko ajan yhteyden helposti. Hän on myös infonnut meitä hyvin."

Katja - Myyjä

"Meeri on asiantunteva, joustava ja luottamusta herättävä! Kiitos hyvästä palvelusta!"

Erja - Myyjä

"Talokaupat sujuivat hienosti ja ammattitaidolla, vaikka mutkia oli matkassa. Meeri valikoitui monista välittäjistä siksi, että hänestä jäi aito, rehellinen ja ammattitaitoinen fiilis. Yhteydenpito Meerin kanssa oli helppoa puolin ja toisin. Ehdottomasti suosittelen muillekin!"

Saija - Myyjä

"Olen erittäin tyytyväinen asunnon myyntiin. Missään kohtaa ei tullut pettymystä."

Ulla-Maija - Myyjä