Seuraa

Milla Hannikainen

Puh. +358447500115

Sinä olet minulle tärkeä!

Kiinteistönvälittäjänä toimiminen ei ole minulle vain työtä, vaan elämäntapa. Kaiken tekemiseni päämääränä on tyytyväinen asiakas, oletpa sitten myyjä tai ostaja. Olen työskennellyt asiakaspalvelualalla koko työurani ajan, jonka ansiosta minun on helppo mukautua ymmärtämään juuri sinun tarpeesi ja toiveesi, sekä löytää ratkaisu sinun asuntoasioihisi.

Minua on kuvailtu henkilöksi ”joka menee vaikka läpi harmaan kiven” ja tunnistan kyllä tämä piirteen itsessäni. Olen pitkäjänteinen työssäni ja mietin aina keinoja, joilla voin palvella asiakastani parhaalla mahdollisella tavalla. Sosiaalinen media on ehdottomasti tätä päivää ja käytössäni kohteiden markkinoinnissa. En myöskään pelkää tarttua puhelimeen tai avata suutani keskusteluun, sillä koteja ei myydä tai osteta yhteydenottoja odotellen. Myynti tapahtuu aktiivisella otteella ja positiivisella asenteella, jonka tarjoan sinulle käyttöösi, mikäli valitset minut kiinteistönvälittäjäksesi.

Ollaan yhteyksissä!

MILLA HANNIKAINEN Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT Markkinointikoordinaattori, Myyntistailaukset 044 750 0115 | milla.hannikainen@aninkainen.fi

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Erityisosaaminen

Teen asiakkaan niin halutessaan kohteisiini myyntistailauksen ennen kuvasta ja ensiesittelyä. Näin saadaan myytävän asunnon parhaat ominaisuudet hyvin esille ja tehostamme myyntiä. Kysy lisää!