Kiinteistömaailma| Helsinki Munkkiniemi, Amuletti Asunnot Oy Lkv

Kiinteistömaailma, Helsinki-Länsi, Amuletti Asunnot Oy Lkv, Munkkiniemi ja Munkkivuori

Jätä asuntosi asiantuntijoiden myytäväksi. Kiinteistömaailma on Suomen nopeimmin kasvanut kiinteistönvälitysketju. Franchisingtoimintamalli, jossa jokainen asuntomyymälä on itsenäinen osakeyhtiö, antaa asiakkaalle paikallistuntemuksen ja motivaation palvella joustavasti sekä valtakunnallisen ketjun tehokkaat myyntikanavat. Huippuosaajat takaavat, että saat asunnostasi oikean hinta-arvion ja kaupat haluamassasi aikataulussa.

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Munkkiniemen puistotie 15, 00330 Helsinki

Puh: 094363500

Avoinna

Asuntomyymälämme on avoinna (Munkkiniemi Ma-To klo.10-17.00 ja Pe 10-16. Tavoitat meidät puhelimitse numerosta (09)4363500 myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Kiinteistömaailma

Vuonna 1990 perustettu Kiinteistömaailma on vahva ja valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee n. 700 asuntokaupan ammattilaista ympäri Suomen. Asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa uuden kodin ostamisesta helppoa ja nykyisen kodin myynnistä varmaa. Siksi se kuuntelee asiakkaitaan, kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi ja toimii vahvana alan edelläkävijänä.

Kiinteistömaailma Amuletti Asunnot Oy