70 m²

Haukkaranta, Espoo3h + k

Mökki ja rantasauna Nuuksion Haukkalammella

Mökki (Haukanlinna) koostuu mäellä sijaitsevasta päärakennuksesta, jossa on kaksi makuuhuonetta (yhteensä 6 hengen makuupaikat) ja tilavat oleskelutilat sekä rantasaunasta (yhden hengen makuupaikka) josta pääsee omalta laiturilta uimaan Haukkalampeen.

Vapaana lähiaikoina seuraavat jaksot. Kesän jaksot tulevat vuokraukseen myöhemmin keväällä: 20-26.5 5-20.6 26.6-1.7 31.7-2.8 7-11.8 Päivistä ensimmäinen on saapumispäivä ja viimeinen poistumispäivä.

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan joku viikonloppu ennen vuokrausta!

Katso vapaat ajat vaihtoehtoisesti Airbnb sivulla olevasta kalenterista (Tori kalenteri ei ole käytössä). Sieltä löytyy myös lisää kuvia ja tietoja.

Kohteen kaikki vapaat ajat löydät hakemalla Haukkalampi, Espoo. Jos haluat voit varata Airbnb kautta tai suoraan ottamalla yhteyttä (takorho2@gmail.com). Erityisesti varattavana su-pe jaksoja koska viikonloput pääosin omassa käytössä.

Kesä-elokuu:Hinta 70e/yö + 20e /yö lisävieraat yhden henkilön jälkeen (alle 16v lapsesta ei lisähintaa). Muut kuukaudet: Hinta 60e/yö + 20e /yö lisävieraat yhden henkilön jälkeen (alle 16v lapsesta ei lisähintaa). Lisäksi lakanat ja pyyhkeet 10e /henkilö ja toivotaan ensisijaisesti omien käyttöä mikäli mahdollista. Minimiaika: 2 yötä mutta vuokraan kesäaikana mieluiten kokonaisia jaksoja mikäli kiinnostuneita on useita.

Mökin ympärillä aukeaa Nuuksion kansallispuisto, josta löytyy ulkoilumahdollisuuksia esimerkiksi vaelluksen, polkujuoksun, suunnistuksen ja maastopyöräilyn parista. Soveltuu erityisesti luonnossa liikkumisesta nauttivalle.

Mökillä WIFI käytössä, joka mahdollistaa etätyöskentelyn.

Mökkiin ei tule juomavettä vaan se tulee kantaa itse lähistöltä sijaitsevasta kaivosta. Mökin ja rantasaunan välillä on noin 10 metriä korkeuseroa polkua pitkin, joten mökki ei sovellu liikuntarajoitteiselle.

Käytössä erillisessä rakennuksessa oleva kompostoiva huussikäymälä.

Tiskaaminen tapahtuu ulkona erillisessä tiskauspaikassa. Talvella tiskaus tapahtuu sisällä mutta tiskivedet viedään tiskauksen jälkeen ulos.

Mahdollisuus grillaukseen kaasugrillillä ulkona olevassa kesäkeittiössä.

Peitot ja tyynyt kuuluvat hintaan mutta lakanat, pussilakanat ja pyyhkeet erillisellä hinnalla yllä olevan mukaisesti. Kesäkauden ulkopuolella viisi aikuisten ja yksi lasten makuupussi ilmaiseksi käytössä oman pussilakanan kanssa.

Käytössä biohajoavat pesuaineet vieraille sekä astioiden pesuun että itsensä pesemiseen (shamppoo, hoitoaine ja vartalon pesuaine). Toivotaan että vieraat käyttävät biohajoavia pesuaineita.

Maastopyörä käytössä ilman erillistä korvausta. Kanootti ja SUP lauta käytössä ilman erillistä korvausta mutta kanootti on kilpakanoottityyppiä eikä sovellu aloittelijalle eikä heikosti liikkuvalle. Mökillä on myös soutuvene sekä liivit 2 aikuiselle ja 3 lapselle mutta vene on vanha ja soveltuu vain varovaiseen soutamiseen tyynellä säällä.

Lumiseen aikaan autolla ei pääse mökin pihaan vaan auto tulee jättää Haukkalammen parkkialueelle n.300m mökiltä.

Lämmitys ilmalämpöpumpulla. Takka käytössä ainoastaan talvikaudella joulukuun alusta helmikuun loppuun mutta muulloin takan käyttö on kielletty.

Lemmikit ovat mahdollisia mutta niistä sovitaan tapauskohtaisesti lemmikin mukaan. Lemmikki ei saa aiheuttaa vahinkoa mökille eikä ympäröivälle luonnolle.

Mökille pääsee myös bussilla Espoon keskuksesta. Kävelyä lähimmältä bussipysäkiltä (Haukkalammentie) mökille on noin 3km. Katso lisätietoja busseista HSL:n sivuilta hsl.fi olevasta reittioppaasta hakemalla Haukkaranta, Espoo osoitteella. Ajomatka autolla Helsinki-Vantaan lentokentältä on 42min (40km) ja Helsingin päärautatieasemalta 49min (43km)

Vuokraaja hoitaa loppusiivouksen ohjeiden mukaisesti.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Haukkaranta, 02820 Espoo
Kohdenumero
16824257
Kerros
1 / 1
Loma-asunnon tyyppi
Mökki tai huvila
Asuinpinta-ala
70 m²
Huoneiston kokoonpano
3h + k
Huoneita
3
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Lyhytaikainen vuokraus tietojen pohjalta
Keittiö
Keittiö
Lemmikkieläimet sallittu
Ei
Henkilömäärä
6

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa
Päivävuokra (alkaen)
60 € / päivä
Viikkovuokra (alkaen)
420 € / viikko
Vuokra-aika
Määräaikainen

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Mökki tai huvila
Kerroksia
1

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Teemu Korhonen
Teemu Korhonen
Teemu Korhonen

Ota yhteyttä ilmoittajaan