Vuokra-asunnot

Meiltä löydät vuokra-asunnot kaikkialta Suomesta. Hae vapaat vuokra-asunnot ja löydä unelmiesi koti!

Unelmien vuokrakoti Oikotien avulla

Oikotie on tukenasi unelmien vuokrakodin etsinnässä. Löydät tältä sivulta kaikki vapaat vuokra-asunnot. Voit etsiä vapaita vuokra-asuntoja rajaamalla hakuasi sijainnin, talotyypin, vuokran, asunnon koon, asunnon ominaisuuksien ja ilmoituksen iän mukaan. Klikkaamalla “Hae kohteet” näet kaikki hakuasi vastaavat vapaat vuokra-asunnot. Löytäessäsi sopivan vuokra-asunnon, ota ripeästi yhteyttä vuokranantajaan kohdesivun yhteydenottolomakkeen kautta. Unelmiesi vuokrakoti on vain muutaman klikkauksen päässä!

Uusimmat vuokra-asunnot Oikotiellä

Jos sinulle sopivaa vuokra-asuntoa ei ole tällä hetkellä saatavilla, voit tallentaa hakuvahdin, joka ilmoittaa sähköpostitse välittömästi kun hakuehtojasi vastaava vuokrakoti vapautuu. Löydä unelmiesi vuokrakoti jo tänään.

Vuokra-asunnon nappaaminen

Kilpailu vuokra-asunnoista voi olla kovaa. Seuraa aktiivisesti vapaita vuokra-asuntoja ja ota etumatkaa tallentamalla Oikotien hakuvahti. Tutustu myös Oikotien oppaisiin vuokralaisille ja kerää talteen muun muassa vinkit asuntonäyttöön.

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää