1 170 € / kk32 m²

Hämeentie 33, Sörnäinen, Helsinki2h + avok

Vuokra/kk
1 170 € / kk
Vapautuu
05.02.2023
Asuinpinta-ala
32 m²
Huoneita
2
Kerros
4
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Sörnäinen
Kaupunki
Helsinki

Noli Sörnäinen — Kevyesti kalustettu Spacious studio

Miltä kuulostaisi koti hotellissa?

Tässä kevyesti kalustetussa studiossa on valmiina parisänky, pöytä ja tuolit, kaapit, valaistus, perustasoiset keittiökoneet ja pyykinpesukone. Voit luoda tilaan persoonallisen sisustuksen omilla huonekaluilla. Studio on lemmikkiystävällinen.

Huom! Kuvat ovat mallihuoneesta ja suuntaa antavia!

Viihtyisä, modernisti sisustettu Noli Sörnäinen sijaitsee Sörnäisten kaupunginosassa, joka on tunnettu elävästä kaupunki-, ja ravintolakulttuuristaan sekä 1900-luvun alun arkkitehtuurista. Sörnäisten metroasemalle kävelee viidessä minuutissa, Kurvin kautta kulkevat raitiovaunut sekä linja-autot kulkevat heti pääoven edestä. Noli Sörnäinen tarjoaa 197 viihtyisän studion lisäksi muun muassa kuntosalin, saunaosaston, ravintolan, co-working -tilat ja viihtyisät yhteiset oleskelutilat. Oman studion rauha yhdistettynä hotellin palveluihin antaa enemmän aikaa keskittyä olennaiseen, ja enemmän tilaa elää.

Studion kuukausihinta perustuu majoituksesi kestoon; mitä pidempään majoitut, sitä pienemmän kuukausimaksun maksat. Ilmoitettu kuukausihinta on laskettu 12 kuukautta tai pidempään jatkuvalle majoitukselle, jolloin kuukausihinta on edullisimmillaan. Katso tarkka hinta verkkosivuiltamme, jos majoituksesi arvioitu kesto on tätä lyhyempi. Kuukausihinnalla majoituksesi kesto voi olla mitä tahansa yhden ja 12 kuukauden väliltä. Huomioithan että et voi saada studiossa majoittumiseen asumistukea. Voit varata haluamasi studion myös suoraan verkkokauppamme kautta.

Yhteisöllisyys on iso osa konseptiamme; meillä moikataan naapuria. Haluamme yhteistilojemme käytön olevan kaikille vaivatonta ja mukavaa, ja järjestämmekin niissä kuukausittain erilaisia tapahtumia, jotta kynnys yhteisöön osallistumiselle olisi mahdollisimman matalalla.

Tutustu kohteeseen ja saatavilla oleviin studioihin osoitteessa https://nolistudios.com/fi/noli-sornainen-helsinki

We also speak English and are happy to help you, so please don't hesitate to contact us. More information can be found from our website: https://nolistudios.com/en/noli-sornainen-helsinki

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Hämeentie 33, 00500 Helsinki
Kaupunginosa
Sörnäinen
Kohdenumero
17115352
Kerros
4
Asuinpinta-ala
32 m²
Huoneiston kokoonpano
2h + avok
Huoneita
2
Kunto
Hyvä
Vapautuu
05.02.2023
Lisätietoa vapautumisesta
Studioissa voi yöpyä joustavasti päivän, kuukauden tai pidempään. Tarkistathan haluamasi kohteen saatavuuden osoitteessa www.nolistudios.com/fi
Keittiö
Avokeittiö
Lemmikkieläimet sallittu
Kyllä
Lisätietoa lemmikeistä
Lemmikit ovat tervetulleita Noli Studiosiin. Lemmikkilisä on 30€ / kk
Muut ehdot
Tupakointi kielletty

Hinta

Vuokra/kk
1 170 € / kk
Vakuus
0 €
Lisätietoa vakuudesta
Ilmoitettu kuukausihinta on laskettu 12 kuukautta tai pidempään jatkuvalle majoitukselle. Noli Studios voi veloittaa varauksen teon yhteydessä Asiakkaalta vakuuden, jonka suuruus määräytyy sopimuskohtaisesti. Vakuuden ohella Noli Studios voi veloittaa Asiakkaalta erillisen varausmaksun, joka toimii myös vakuutena varauksesta ja palveluista.
Vuokrankorotusperusteet
Mikäli Sopimus jatkuu yli 12 kuukautta, Noli Studiosilla on oikeus korottaa Asiakkaan kuukausihintaa automaattisesti 5 %:lla kunkin 12 kuukauden jakson päättyessä, jolloin muutos tulee voimaan 13. majoittumiskuukauden alusta lukien. Lisäksi Noli Studios voi tällöin muuttaa kuukausihintaa myös muusta perustellusta syystä (kuten Majoituskohteeseen tehdyt merkittävät parannustyöt tai parannukset palveluihin tai merkittävä palvelun tuottamiseen liittyvien kustannusten nousu), jolloin muutos voi olla yli 5 %.
Vuokra-aika
Toistaiseksi voimassa oleva. Ensimmäinen irtisanomisajan ajankohta 1 kuukauden kuluttua

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Hyödykemaksu 49 €/kk, sis. veden, sähkön sekä nopean langattoman internet-yhteyden.

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Noli Studios
Vuokraa tästä
Noli Studios
PL 176, 00101 Helsinki
Noli Studios
Noli Studios

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Vuokraa tästä