885 € / kk34 m²

Vuoritontuntie 3 C, Niittykumpu, Espoo2h+tpk+p

Vuokra/kk
885 € / kk
Asuinpinta-ala
34 m²
Huoneita
2
Kerros
5
Rakennusvuosi
2023
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Niittykumpu
Kaupunki
Espoo

Tervetuloa tutustumaan kohteen malliasuntoihin! Malliasuntoesittely järjestetään tiistaina 21.3. klo15:30-16:15. Esittelyssä on nähtävillä 5.kerroksen malliasunnot.

UUDISKOHDE! Asuinkiinteistö Vuoritontuntie 3 valmistuu Uusikummun asuinalueelle 1.9.2023. Uusikumpu on Espoon Niittykumpuun rakentuva alue, jonne valmistuu merkittävä määrä asuntoja ja palveluita. Espoon arvostetuimpien asuinalueiden Tapiolan, Haukilahden ja Westendin naapurissa sijaitseva Niittykumpu on yksi Espoon nopeimmin kasvavia kaupunginosia, jonka suosiota vauhdittavat oma Länsimetron pysäkki ja kauppakeskus Niitty.

Tämä asuinkiinteistö on vastuullisen asumisen valinta! Vastuullinen ja kestävä asuminen on merkittävä tekijä hiilijalanjäljen pienentämisessä. Kiinteistön käyttämä energia on tuotettu 100 % uusiutuvia energianlähteitä käyttäen. Kiinteistön omistaja on solminut kiinteistöön sopimuksen vihreästä sähköstä ja kohteella on lisäksi käytössä ekologinen maalämpö ja kesäisin asumismukavuutta tuova maaviileä. Vedestä maksat vain kulutuksen mukaan.

Asuntojen huoneistotyypit vaihtelevat yksiöistä perheasuntoihin. Valtaosassa asuntoja on lasitettu parveke, osassa yksiöitä on ranskalainen parveke. Kaikista asunnoista on porrashuoneen kautta yhteys asuntojen yhteiselle viihtyisälle kattopihalle. Maantasokerrokseen rakentuu uusi päiväkoti ja vastapäätä sijaitsee Niittykummun koulu. Niittykummun metroasema on vain 600 m päässä. Esteettömät saunaosastot sijoittuvat kattopihan kerrokseen. Vilvoittelu on yhteydessä kattopihaan. Talopesula ja kaksi kuivaushuonetta sijoittuvat maantasokerrokseen. Jokaisessa asunnossa on lisäksi tila omalle pesutornille. Rakennuksen varastotilat, teknisiä tiloja ja väestönsuojat sijoittuvat maantasokerrokseen. 12 asunnon irtaimistovarastot on sijoitettu asunnon tilojen yhteyteen. Asukkaiden käytössä on valmistumisvaiheessa pysäköintikenttä, alueelle rakentuu kiinteistön vuokralaisten käyttöön pysäköintihalli. Autopaikkatiedustelut vuokrauksen yhteydessä.

Aika Koteja -konseptin asunnot tarjoavat elämää helpottavia ratkaisuja ja palveluita, muuttuvat tarpeittesi mukana ja tarjoavat tukea, kun sitä tarvitset. Vuoritontuntie 3 on helpon asumisen koti, jossa voi viettää turvallista, yhteisöllistä ja omaehtoista elämää. Aika Koteja on uusi asumisen konsepti niille, jotka odottavat kodiltaan tavallista enemmän - oli se sitten parempia palveluita, fiksuja ratkaisuja tai tukea arkeen elämäntilanteen muuttuessa. Näissä kodeissa iälläsi, tulotasollasi tai elämäntilanteellasi ei ole merkitystä, Aika Koteja on konsepti kaikille.

Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevaksi, irtisanomisaika AHVL:n mukainen yksi kuukausi. Vakuus yhden kuukauden vuokran suuruinen, vesimaksu kulutuksen mukaan. Vuokraan sisältyy 50 Mbit/s nettiyhteys. Lemmikit sallittu. Taloyhtiö on kokonaan savuton, tupakointi kielletty huoneistojen lisäksi myös parvekkeilla ja piha-alueella. Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja sitoutuu ottamaan kotivakuutuksen. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Kiinnostuitko? Jätäthän meille hakemuksen, käsittelemme sen yhden arkipäivän kuluessa. Mikäli voimme tarjota asuntoa, lähetämme asuntotarjouksen sähköpostitse. Asuntohakemus ja muut vapaat kohteemme löydät osoitteesta www.kodisto.fi. Lisätiedot ja tiedustelut Newsec Asuntovuokraus, puh. 010 389 6040 tai asunnot@newsec.fi.

Seuraavat esittelyt
  • ti 21.03.2023 klo 15:30 - 16:15
    Tervetuloa tutustumaan kohteen malliasuntoihin! Malliasuntoesittely järjestetään tiistaina 21.3. klo 15:30-16:15. Esittelyssä on nähtävillä 5.kerroksen malliasunnot.

Perustiedot

Sijainti
Vuoritontuntie 3 C, 02200 Espoo
Kaupunginosa
Niittykumpu
Kerros
5 / 5
Asuinpinta-ala
34 m²
Kokonaispinta-ala
34 m²
Huoneiston kokoonpano
2h+tpk+p
Huoneita
2
Kunto
Uusi
Parveke
Kyllä
Asunnossa sauna
Ei
Asumistyyppi
Vuokra
Muut ehdot
Laaja tupakointikielto. Lemmikit sallittu
Lisätiedot
Asiakas tekee sähkösopimuksen itse ja sitoutuu ottamaan laajan kotivakuutuksen. Huoneiston omistaa: Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma

Hinta

Vuokra/kk
885 € / kk
Vakuus
885 €

Asuinkustannukset

Rahoitusmuoto
vapaarahoitteinen

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
Asuinkiinteistö Vuoritontuntie 3
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2023
Kerroksia
5
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Energialuokka
B2018
Energiatodistus
Kyllä

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
Yhteinen tila: Pesutupa.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Vuokraa tästä

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Vuokraa tästä
Vuokraa tästä