Vuoden välittäjä – Hanna Johansson 

Suomen Kiinteistönvälittäjät ry (SKVL) palkitsi Vuoden välittäjäksi Hanna Johanssonin, joka yllättyi tunnustuksesta. Johansson nauttii työstään erilaisten ihmisten ja kotien parissa.

Yrittäjä, YKV, LKV Hanna Johansson on työskennellyt kiinteistönvälittäjänä vuodesta 1992. Hän päätyi alalle,  koska on aina ollut kiinnostunut myyntityöstä ja kodeista.

– Näin rekrytointi-ilmoituksen Helsingin Sanomissa ja päätin rohkeasti kokeilla provisiopalkattua kiinteistönvälittäjän työtä. Aloitin urani Helsingin Lauttasaaresta, Hanna Johansson Asuntokauppa Hanna&Hanna LKV Oy:stä muistelee.

Hannan mielestä hänen työnsä parhaat puolet tulevat esiin erilaisten ihmisten kanssa toimiessa.

– Parasta työssäni on se kun saan olla tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa – ja kun saan asiakkaiden luottamuksen. Haasteellisinta on saada asiakas vakuuttuneeksi oikeasta hintatasosta. Välillä pettymysten tuottaminen on vaikeaa, mutta se kuuluu tähän työhön, Hanna kertoo.

Vuoden välittäjäksi yllättäen

SKVL:n Vuoden välittäjä -tunnustus tuli Hannalle yllätyksenä ja tuntui ehkä juuri sen vuoksi erityisen mahtavalta.

– Saimme myös Vuoden 2019 Välitysyritys -tunnustuksen. Minut valittiin kollegoiden äänestyksen perusteella valtakunnallisessa vaalissa. Ehdokkuuden kriteereinä olivat kokemus alalta, ammatillinen pätevyys sekä Hyvän välitystavan noudattaminen.

Asuntokauppavuosi 2020 vaikuttaa Hannan mukaan erittäin positiiviselta. Hän uskoo kauppamäärien kasvavan pääkaupunkiseudulla ja uudellamaalla.

Myös tulevaisuus vaikuttaa lupaavalta. Hannan yrityksellä on tavoitteena kasvaa hallitusti vielä tänä vuonna ja sitä kautta saavuttaa entistä suurempi markkinaosuus pk-seudulla sekä uudellamaalla.

– Tämä onnistuu siten, että toimimme yrityksessämme tiiminä entistä tehokkaammin. Tavoitteena on, että kaikille meillä töissä oleville riittää töitä ja niitä tehdään hyvässä hengessä asiakas edellä. Vaikka suhtaudumme vakavasti työhömme, niin nautimme yhteisestä huumorista ja työnteko on välillä erittäin hauskaa, Hanna summaa.

Asuntokauppa Hanna&Hanna LKV Oy

Nervanderinkatu 8 C, 00100 Helsinki

Keskikuja 4, 03100 Nummela

 

www.asuntokauppalkv.fi