Uusi koti TV-ohjelman avulla?

Oikotie on mukana elämän suurissa valinnoissa – näin myös tulevassa tv-ohjelmassa. Hae mukaan uuteen ohjelmaan, joka voi tehdä unelmistasi totta! 

 

Erilaiset tosi-tv-ohjelmat ovat ilahduttaneet niin katsojia ja osallistujia jo pitkään. Ohjelmissa on seikkailtu, tavattu tuleva puoliso (jopa vasta alttarilla), testattu parisuhteen rajoja, arvosteltu muita tv-ohjelmia ja laulettu. Seuraavaksi on mahdollista löytää uusi koti huippuammattilaisten avulla! He kuuntelevat toiveitanne ja tekevät kaikkensa, jotta ne toteutuisivat. Kiinteistönvälittäjä ja sisustusarkkitehti mahdollistavat uuden kodin löytämisen yllätyksellisilläkin ratkaisuilla. Mistä tehdä kompromissi, kun budjetti ei riitä tavoiteltuun sijaintiin tai huonelukuun?

Hae nyt mukaan uuteen ohjelmaan, joka voi tehdä unelmistasi totta!  Yksilöllisiä ja juuri sinun perheellesi suunniteltuja yksityiskohtia. Ammattilaisen valitsemia materiaaleja ja värejä. Kaunis keittiö, uutuuttaan kiiltävä kylpyhuone. Toiminnallinen pohja. Kaunis valaistus. Sinun toiveidesi pohjalta räätälöidyt ratkaisut perheellesi! Kaikki tämä kättesi ulottuvilla – kunhan olet valmis tekemään sen tv-ohjelmassa!

 

Hae heti mukaan ohjelmaan täällä.