Tyylikkäitä paperikasseja

Voiko paperikassi olla tyylikäs? Jos katsoo Essent’ialin Italiassa valmistettuja, ekologisia paperikasseja, niin vastaan kyllä!

 

Paperikasseja voi käyttää moneen eri tarkoitukseen; ne toimivat mainiosti mm. pienten purnukoiden ja lehtien säilytyspaikkana. Keittiössä niihin saa upotettua yrttiruukun tai kauniita maustepulloja. Il sacchino food – paperikassit on valmistettu elintarvikkeille soveltuvasta selluloosakuidusta ja ne kestävät veden lisäksi jopa konepesua. Isommat paperikassit ovat ekologisempi vaihtoehto muovisille kauppakasseille ja kestävyytensä ansiosta ne päihittävät kauppojen omat paperikassit mennen tullen.

 

 

Essent’ialin paperikasseja on saatavilla eri kokoisina metallisissa- ja useissa maanläheisissä sävyissä. Ostin omani Stockmannilta ja jouduin pähkäilemään pitkän tovin, minkä väriset kassit pääsevät kotiimme. Löysin niille heti omat paikkansa. Olin suunnitellut ostavani keittiöön uusia yrttiruukkuja, mutta näihin paperikasseihin törmättyäni mieleni muuttui. Nyt basilikaa ja sen vanhaa ruukkua ympäröi valko-kultainen pieni kassi, joka sopii keittiöömme timjamin kaveriksi kuin nenä päähän. Kauniita ja käytännöllisiä säilytysratkaisuja ei koskaan voi olla liikaa!

Koko Essent’ialin tuotevalikoiman näet heidän verkkokaupastaan täältä.