Tutustu vierasbloggaajiimme!

Oikotie Sisustus -palvelussa starttaa viisi inspiroivaa ja omanlaista näkökulmaansa tuovaa vierasblogia. Tutustu tästä vierasbloggaajiimme Tarjaan, Joannaan, Tuijaan, Heidiin ja Henriikkaan!

 

Tarja Leponiemi / Tarjan Blogi

Skandinaavisen pelkistettyä hirsitaloelämää. Tyylini on sekoitus vintagea, tuunauksia, etnisyyttä, sekä inspiraatiota luonnosta ammentaen.

Tarjaan voi tutustua myös hänen oman bloginsa, Tarja’s Snowlandin, kautta.

 

Joanna Ekberg / Joannan Blogi

Joannan blogissa kuljetaan kamera kaulassa kaiken kauniin perässä. Inspiroidutaan skandinaavisesta designista, fiilistellään second hand löydöillä ja innostutaan käsillä tekemisestä.

Joannaa kirjoittaa elävästi sisustuksesta blogissaan Cirkus.

 

Heidi Puolitaival / Makupaloja

Mielessä persoonalliset kodit kotoa ja kauempaa. Etsin inspiraatiota oivaltavista ratkaisuista ja kauniista yksityiskohdista. Välillä väreillä ja välillä ilman.

Heidi pitää myös blogia LIKIdesignin sivuilla.

 

Tuija Talvitie / KOTIKIIKARISSA

KOTIKIIKARISSA haaveillaan ja inspiroidutaan kodeista ja sisutuksista. Kurkistellaan omaan ja toisten koteihin sekä ihastellaan erityylisiä sisustusratkaisuja. Kiikaroidaan uusia tuulia ja sisustustrendejä, unohtamatta tee-se-itse-vinkkejä.

Tuijaan voi tutustua myös hänen oman bloginsa, Form Follows Function, kautta

 

Henriikka Huittinen /ADLV interior

Hei, olen Henriikka Huittinen, 22-vuotias yrittäjä, valokuvaaja sekä sisustusarkkitehtuurin ja kalustemuotoilun opiskelija Kuopiosta. Katson maailmaa kameran linssin läpi ja yritän inspiroitua kaikesta kauniista ympärillämme olevasta. Toivon, että onnistun kirjoituksillani ja kuvillani tarjoamaan mielenkiintoisia lukuhetkiä ja inspiraatiota juuri Sinulle. Tervetuloa mukaan!

Henriikkaan voi myös tutustua hänen oman bloginsa, Arroyo de la Vidan, kautta.