Tunnelmalliset puutarhajuhlat

Yksi lempipuuhistani on erilaisten illanistujaisten ja juhlien järjestäminen. Nautin suuresti suunnittelusta, esivalmisteluista ja koristeiden askartelusta, varsinkin, jos sen kaiken saa tehdä vieläpä yhdessä parhaan ystävän kanssa.

Muotoilun opiskelut vievät minut seuraavaksi puoleksi vuodeksi Barcelonan auringon alle. Sain siis hyvän syyn järjestää kaikille lähimmäisilleni läksiäisjuhlat tunnelmallisella puutarhajuhlateemalla. Kokosin postaukseen muutamia helposti toteutettavia koristeluideoita, jotka sopivat loppukesän ulkoilmajuhliin kauniisti.

 

Lasisista säilyke- ja hillopurkeista on moneksi. Etiketit liuottamalla purkit toimivat loistavasti tuikkualustoina, jotka voi koristella juhlien väriteemaan sopivilla nauhoilla, maaleilla tai esimerkiksi kuivatuilla lehdillä. Purkkien ympärille voi halutessaan kieputtaa rautalankaa ja tipan pikaliimaa, jolloin niistä saa roikkuvia minilyhtyjä.

 

 

Väriä kattaukseen ja tarjoilupöytiin saa helposti erilaisilla kankailla ja kaitaliinoilla. Kerää luonnosta vehreitä oksia, käpyjä tai pihlajanmarjoja ja hyödynnä niitä pöytien koristeluissa.

Yllätä vieraasi hauskoilla yksityiskohdilla, kuten leivoskoristeilla tai vaikkapa lyhyillä runoilla ja tervehdyksillä, joita olet ripotellut sinne tänne juhlapaikan ympäristöön.

 

 

Syysillat ovat tähän aikaan vuodesta viileitä ja hämäriä. Lämpimiä vilttejä on hyvä varata, mikäli iltaa jatketaan pidempään ulkosalla. Auringon laskettua lukuisat kynttilät ja tuikkivat kaamosvalot toimivat tunnelmallisimpina valonlähteinä.

 

Lue lisää:

Sähköä ilmassa

Sisustaen syksyyn