Trendikäs kristallikruunu

 

Messinkinen tai kullanvärinen kristallikruunu on klassinen ja tällä hetkellä hyvin trendikäs vaihtoehto koteihin, joissa valaisimilta kaivataan pientä kimallusta ja glamouria. Oikein mitoitettu ja tilaan istuva kruunu on näyttävä katseenvangitsija, joka ei jää keneltäkään huomaamatta.

 

 

Tämä kullanvärinen kruunu kätkee sisäänsä kuusi polttimoa ja se valaisee ympäristönsä tehokkaasti. Kristallikruunuja on saatavilla aidoilla ja lasisilla kivillä varustettuina. Aidosta kristallikruunusta joutuu pulittamaan helposti useita satoja tai jopa tuhansia euroja, kun lasikivillä koristeltu kruunu saattaa irrota jo muutamalla satasella.

 

 

Kauniita ja persoonallisia kruunuja ei välttämättä löydy ihan tavallisista huonekalukaupoista. Suosittuja ostopaikkoja ovat mm. erilaiset antiikkiliikkeet, huutokaupat, verkkokaupat (esim. tori.fi ja huuto.net) sekä kristallikruunuihin erikoistuneet valaisinliikkeet. Myös isovanhempien ja sukulaisten vinttejä ja varastoja kannattaa käydä penkomassa täydellistä kruunua metsästettäessä.