Sisustajan unelmapuoti

Röyhelöä, romantiikkaa ja herkkiä pastellisävyjä. Amanda B hurmaa ja hullaannuttaa suloisilla sisustusesineillä.

 

Vierailin Amanda B:ssä ensimmäisen kerran useita vuosia sitten kesälomamatkallani Savonlinnassa, mistä liike on alun perin lähtöisin. Ihastuttava myymälä on sittemmin laajentanut toimintaansa ja se löytyy tänä päivänä Savonlinnan lisäksi myös Kuopiosta ja Mikkelistä. Kävin kurkkaamassa kesän uutuuksia paikan päällä ja niin kuin arvata saattaa, ei kotiin tarvinnut tyhjin käsin lähteä.

 

 

Kuopion myymälä on ihanan valoisa ja avara. Valikoima on laaja ja sieltä löytyy useita erilaisia lahjaideoita niin kotiin kuin viemisiksikin. Esillepanot on rakennettu näyttävästi, mikä antaa asiakkaille lisäinspiraatiota oman kodin sisustamiseen. Lempeä musiikki taustalla soiden aikaa saa kulutettua pitkän tovin jo pelkästään kaikkiin tuotteisiin tutustumalla.

 

 

Amanda B:n tuotteita on myynnissä useilla eri jälleenmyyjillä. Mikäli sinulla on kuitenkin mahdollisuus vierailla jossakin kolmesta myymälästä paikanpäällä, suosittelen sitä lämpimästi. Liikkeessä vierailu on nimittäin jo pieni sisustuksellinen elämys itsessään.

 

Kuopion myymälän löydät aivan kivenheiton päästä torilta, osoitteesta Vuorikatu 24.