Sisustaen syksyyn

Syksy on sisustajien kulta-aikaa. Kesän jälkeen kaupat ovat pullollaan toinen toistaan ihanampia sisustusuutuuksia ja kotia tekee mieli laittaa, jotta pimenevinä iltoina siellä olisi mahdollisimman mukava viettää aikaa.

 

Tällä hetkellä minua viehättää hempeän vaaleanpunainen ja maanläheiset ruskean ja harmaan eri sävyt sisustuksessa. Törmättyäni pörröiseen vilttiin H&M Homessa olin kertakaikkisen myyty ja sen innoittamana olohuoneemme värimaailma päivettyi pienillä sisustustekstiileiden vaihdoksella aivan uuden näköiseksi.

 

 

Sävy sävyyn vaaleanpunaisen tyynynpäällisen ja viltin kanssa sointuvat ruusut loistavat kukassaan kirpputorilta löydetyn kullanvärisen sohvapöydän päällä. Pöytä oli alun perin villi kokeilu, mutta mitä pidempään se on paikoillansa ollut, sitä enemmän siihen olen tykästynyt.

Se poikkeaa muusta sisustuksesta juuri sopivasti antaen kontrastia muuten melko pelkistettyyn yleisilmeeseen. Myös pyöreä peili löytyi H&M Homesta. Pienen kokonsa ansiosta se sopii sohvan yläpuoleiselle hyllylle muiden taulujen kaveriksi.

 

 

Minulta kysytään usein, millainen valkoinen sohva on käytössä. Värinä valkoinen on varsinkin sohvassa arka ja siinä näkyy lika huomattavasti helpommin kuin esimerkiksi harmaassa. Hyvillä puhdistus- ja suojausaineilla sohva on kuitenkin pysynyt valkoisena ihan normaalissa käytössä ilman erityistä varomista. Huolenpitoa se toki hieman enemmän vaatii, mutta se oli tiedossa värivalintaa mietittäessä.

 

Huomaatteko te sisustavanne kotia syksyisin muita vuodenaikoja enemmän?

 

Lue lisää: 

Sähköä ilmassa

Poeme laari & cafe – maalaisranskalainen kahvila keskellä Kuopiota