Seinäkalenteri

Seinäkalenteri kannattaa valita tarkoin. Sitä valintaa täytyy nimittäin jaksaa katsella koko tulevan vuoden.

Jälleen on alkamassa uusi vuosi. Mikä olisinkaan ihanampi tapa aloittaa vuosi, kuin hankkimalla uusi seinäkalenteri!

Monet siellä ruudun takana ovat varmasti hankkineet uuden seinäkalenterin jo ennen joulua tai sitten sellainen löytyi joulupukin tuomasta paketista. Minä olen kuitenkin liikkeellä vasta nyt!

Seinäkalenterin valinta on mulle aika tärkeä juttu. Pitäähän sitä kyseistä valintaa jaksaa katsella siinä seinällä sitten koko tulevan vuoden ajan! Kalenterin pitää siis olla kaunis, sellainen että siihen ei kyllästy. Siinä pitää myös olla oikeasti tilaa muistiinpanoille ja sen pitää olla suhteellisen kestävä, ettei ripustus petä kesken vuoden.

Vuonna 2015 meillä oli kovassa käytössä kaunis Rifle Paperin vaaleanpunainen seinäkalenteri. Se oli itseasiassa aika täydellinen. Olen vakavasti harkinnut samaisen kalenterin hankintaa myös vuoden 2016 mallissa, mutta ehkä seittenkin haluisin jotakin uutta! Toisaalta, voihan seinäkalentereita olla useampi yhtä kotia kohti.

Suosittelen kaikille siis todella lämpimästi Rifle Paperin kalentereita, sillä sellainen on toiminut meidän käytössä ainakin mainiosti! Päätin myös vinkata teille muutamasta muustakin tyylikkäästä seinäkalenterista, jos teillä sattuu vaikka olemaan sen hommaaminen vielä edessä.

 

Mikä on sinun lempparisi vinkkaamistani kalentereista?

 

Tuotteet: 1. Coco Lapine, 2. Year Calendar, 3. Polkka Jam, 4. Polkka Jam, 5. &Bros, 6. Rifle Paper Co., 7. Noa Bembibre

 

Kuvat: Valmistajat