Säihkyvää Uutta Vuotta 2015!

 

Vuoden vaihtuminen merkitsee uuden ajanjakson aloittamista. Kulunut vuosi saatetaan juhlallisesti rakettien räjähdellessä päätökseen, samalla kun kilistellään skumppalaseja, vaihdetaan suukkoja ja annetaan uuden vuoden lupauksia.

 

Suunnittelin Uuden Vuoden juhliin kattauksen, jossa on hyödynnetty mm. joululta jääneitä hopeisia palloja, lahjanarua ja pienen hetken näpertelyn tuloksena syntynyttä Happy New Year -viiriä. Kattauksen keskipisteenä on valkoinen kukka-asetelma, jossa on hopeanvärisiä yksityiskohtia. Lautaset ovat Iittalan valkoista Teema –sarjaa, lukuun ottamatta kirkkaita Kastehelmen jälkiruokakulhoja. Valkoiset kangasservietit tuovat juhlavan lisän muuten melko pelkistettyyn kokonaisuuteen.

 

Yksi näyttävä katseenvangitsija tuo kattaukseen kivan lisän. Astioiden ja koriste-esineiden korkeuserot tekevät kokonaisuudesta mielenkiintoisemman. Voit yhdistellä rohkeasti eri materiaaleja, värejä ja valoja. Joulun jälkeen valosarjan voi pyöräyttää ovelasti kuusen sijaan kukkakimpun tai samppanjacoolerin ympärille.

 

Mikäli juhlijoita on useampia, pienet nimikyltit toimivat hauskana lisänä lasien ympärillä. Jos käytät muovisia skumppalaseja, saat niihin kimaltavan lisän suihkauttamalla ohuen kerroksen sprayliimaa lasin ympärille ja pyörittelemällä sitä kultahileissä. (Sprayliimaa saa askarteluliikkeistä ja hyvin varustetuista marketeista.)

Viiri syntyi kolmion muotoon leikatuista pahvinpaloista, joiden yläreuna on kertaalleen käännetty. Kirjaimet on tehty valkoisesta paperista ja liimattu kolmioiden päälle. Lopuksi siima on pujotettu ja kirjaimet teipattu oikeille kohdilleen. Helppoa ja nopeaa!

Näissä tunnelmissa toivotan kaikille säihkyvää ja inspiroivaa Uutta Vuotta 2015!