Sähköä ilmassa

Kotitalous- ja toimistokäyttöön suunnitelluilla pöytätasoon tai säilytyskalusteeseen upotettavilla pistorasioilla voi luoda perinteistä pistorasiaa esteettisemmän yleisilmeen työskentelytiloihin.

 

”Pop up” –pistorasiat ponnahtavat kaasujousen avulla ylös pöytätasosta tai laskeutuvat esimerkiksi keittiön yläkaapista vetämällä alaspäin. Ne ovat piilossa silloin, kun sähkölaite ei tarvitse olla kytkettynä ja ovat helposti esille otettavissa aina tarvittaessa. Näin seinä- tai välitilat säilyvät esteettisesti ehyinä kokonaisuuksina, eikä kaapistoista alaspäin roikkuvat sähköjohdot häiritse yleisilmettä.

 

 

Keittiössä ponnahtavan pistorasian sijoitusta kannattaa miettiä työskentelytasojen käytön mukaan lähelle paikkaa, jossa kotitalouskoneet ovat käden ulottuvilla. Nykyisin on tarjolla erilaisilla liittimillä varustettuja pistorasioita, joista jokainen käyttäjä voi valita omaan käyttötarpeeseensa sopivimman mallin. Esimerkiksi toimistokäyttöön voidaan valita pop up –pistorasia USB –liittimillä varustettuna.

 

Hintahaarukka esille ponnahtavilla pistorasioilla on noin 100 eurosta ylöspäin. Pop up –pistorasioita tarjoavat sähkötarvikeliikkeet ja erilaiset verkkokaupat.

 

Lue lisää:

Poeme laari & cafe – maalaisranskalainen kahvila keskellä Kuopiota

Luo, leiki, innostu!