Poeme laari & cafe – maalaisranskalainen kahvila keskellä Kuopiota

Tekisikö mielesi istahtaa alas ja nauttia kuppi kuumaa luomukahvia jonkin makean herkkupalan kera? Poeme laari & cafe hellii asiakkaiden makuaisteja ja tarjoaa ihastuttavat puitteet iltapäivän taukohetkelle maalaisranskalaisissa tunnelmissa.

 

Kahvilassa on tarjolla niin suolaisia kuin makeitakin herkkuja jättimarengeista raakakakkuihin ja raikkaisiin salaatteihin. Toinen puoli kahvilasta on pyhitetty laajalle irtopähkinä-, hedelmä ja lakuvalikoimalle, joten naposteltavaa voi ostaa myös kotiin viemisiksi.

 

 

Jos tarjoiltavat pistävät makuaistit hykertelemään, niin ei sisustustakaan käy moittiminen.

Vaalea lankkulattia, rouheat puupinnat ja pehmoiset taljat kutsuvat kahvittelijat sisäänsä jo heti ovella. Massiiviset puiset kahvilapöydät muodostavat kauniin kokonaisuuden yhdessä metallisten kevyempien huonekalujen kanssa. Syötävien lisäksi kahvilasta voi ostaa myös pieniä sisustusesineitä, astioita tai esillä olevia huonekaluja.

 

 

Räikeän punainen seinä on huomiota herättävä ja rohkea valinta. Se toimii muuten neutraalein värein sisustetussa kahvilassa oikein mainiosti olematta silti liian päällekäyvä. Seinillä ja lattialla on suuria metallilyhtyjä, jotka täydentävät ranskalaista tunnelmaa entisestään.

 

Poeme laari & cafe, Torikatu 5 Kuopio