Persoonallinen sängynpääty

Tykkäätkö nikkaroinnista ja DIY -projekteista? Kaipaako makuuhuoneesi uutta ilmettä? Mikäli vastasit kyllä, niin katso postauksesta hauska idea, jolla tuot kotiisi palan luontoa ja teet sängystäsi koko makuuhuoneen katseenvangitsijan.

 

Sängynpääty on Ilon Pisaroita –blogia kirjoittavan Tiian yksi monista taidonnäytteistä. Matkailusta ja vaeltamisesta inspiroituvalta bloggarilta sujuu nikkaroinnin lisäksi myös erilaiset sisustukselliset neulostyöt sekä huonekalujen kunnostaminen.

 

 

Idea erikoiseen sängynpäätyyn lähti rohkeudesta kokeilla jotain uutta. Tämä sängynpääty on valmistettu pajunoksista punomalla. Kehykset on tehty laiturin rakennuksessa ylijääneistä lankuista. Ne on lisätty oksien ympärille tukevoittamaan rakennetta ja antamaan kokonaisuudelle ryhtiä.

 

 

Kirjaillut Indiskasta hankitut tyynynpäälliset valkoisen päiväpeitteen päällä sointuvat väreiltään kauniisti yhteen punertavan pajun kanssa. Lopputulos on rouhea ja elämänmakuinen, aivan kuten käsitöistä innostuneen naisen muukin koti, jonka esittelen teille kokonaisuudessaan seuraavassa postauksessa. Mukana tällöin myös Tiian viisi vinkkiä aloittelevalle nikkaroijalle.