Näppärästi uutta ilmettä

Usean taulun kollaasiin saa tyylikästä huolettomuutta erikokoisilla ja –värisillä kehyksillä. Kehystä kauneimmat postikortit kirpputorilta löytyneisiin kehyksiin ja ripusta ne seinälle pienillä nauloilla. Helppoa, halpaa ja huoletonta!

Meillä vaihtui järjestys. Meillä vaihtuu itseasiassa useinkin järjestys, ainakin jos edellisiä asuntoja ja mun omia huoneita tarkastellaan. Oon onnekas siinä, että avomieheni vain nauraa kun kotiin saapuessaan koko kämppä on muuttunut ja hänen tärkeä televisionurkkaus ei ehkä olekaan enää entisellään.

 

Mulla pyörii koko ajan ideoita, miten seuraavaksi sisustan ja järjestän minkäkin paikan. Ne ideat jäävät harvoin vain ideoiksi, sillä kun keksin jotain niin minä myös tykkään pistää tuulemaan.

Kotoa pois muuttaessani mun huoneeseen jäi seinät, jotka olivat aivan täynnä reikiä. Reikiä oli jokaisessa pinnassa, mitä siitä huoneesta löytyi, myös vaatekaapin ovissa. Jos olin halunnut porata hyllyn tai ripustaa vaikka peilin johonkin, niin minähän myös tein niin. Olen myös pelottavan pienenä tyttönä siirrellyt pelottavan isoja hyllyjä ja muita huonekaluja paikasta toiseen, sillä kun olen halunnut vaihtaa huoneeni järjestystä, niin ei minkään huonekalun koko ole ollut koskaan esteenä.

 

Samankaltaiset ajatukset ovat siis pyörineet mielessäni niin kauan kuin porakone ja ruuvimeisseli ovat pysyneet mun kädessäni. Olen vähän pystynyt vuokra-asumisen takia hillitsemään tuota suurta porailutarvettani, koska muuten seinät olisivat kirjaimellisesti täynnä reikiä. Omistusasuntoa siis odotellessa!

 

Suurten ruuvailujen ja porailujen puutteessa tykkään ripustaa seinille asioita, jotka pysyvät siellä pienillä nauloilla. Sellaisilla nauloilla, joista ei oikeasti jää mitään jälkeä. Tällä kertaa ripustin seinillemme useamman taulun. Näissä vanhoissa puukehyksissä komeilee mm. Teemu Järven ja Polkka Jamin kortteja. Kehystetyt kortit ovat todella näppärä tapa luoda sisustukseen uutta ilmettä! Näin joulun alla kauppoihin ja postilaatikkoon ilmestyy erityisen paljon todella kauniita kortteja, joista saa kehystettynä todella pitkään iloa.

 

Kortit ovat helppo vaihtaa kehyksiin ihan oman mielensä ja vaikka sään mukaan! Eikä tauluille tule todellakaan paljoa hintaa, kun metsästät kauniita kehyksiä muutamalla eurolla kirpputoreilta tai kierrätyskeskuksista. Parasta on se, että kehyksien ei todellakaan tarvitse olla samanlaisia, samankokoisia tai edes samanvärisiä. Itselläni on tällä hetkellä haaveena löytää muutama siro kultainen kehys.

 

Oletko sinä tehnyt postikorteista tauluja vai pääsevätkö ne seinällesi ihan ilman kehyksiä?