Miten minä sisustan lastenhuoneen

Tässä minun tyylini ja tapani tehdä lastenhuoneista lastenhuoneita. Kaiken ei tarvitse eikä saakaan olla uutta.

Lastenhuoneen kalusteet ovat hyvin kolhualttiita – huonehan on leikkimistä varten! Siispä miksi ostaa välttämättä uusia? Vanhoja ja hieman kolhuisia kalusteita hankkimalla huoneesta saa persoonallisen ja budjettikin sopii tuolloin kukkarolle paremmin. Lisäksi kierrätys kunniaan -periaate on minulle aina vaan yhtä rakas.

 

TARJAN RESEPTI:

  1. Hanki vanhoja huonekaluja nettihuutokaupoista (huuto.net, Auctionet, Bukowskis market), tori.fi:sta, kirppareilta, kierrätyskeskuksista ja vanhan tavaran kaupoista.
  2. Valitse huoneelle väriskaala ja maalaa kalusteet toisiinsa sopivaksi muutamalla erisävyisellä, mutta yhteen sopivalla maalilla. Myrkyttömiä maaleja on nykyisin paljon markkinoilla. Vinkki: Hio maalattujen kalusteiden kulmista hieman vanhaa maalipintaa näkyville, saat kalusteisiin mukavan rennon lookin.
  3. Lapsellisuus tulee huoneeseen tietenkin asukkaiden leluista. Loppusilauksen voi tehdä jollain uudella hankinnalla, yltiölapsellisella katseenkiinnittäjällä. Se voi olla vaikkapa lamppu, sisustustarrat seinällä, värikäs säkkituoli, nahkainen jakkara, tai satumaiset tyynyt.

PERIAATTEENI on se, että hankitaan mahdollisimman vähän upouutta. Kierrätetään ja tuunataan mieluummin vanhaa. Loppusilaukseen voi käyttää joitain uusia tuotteita, jotka valitaan yhdessä lapsen kanssa, ja joista tulee huoneen katseenkiinnittäjiä.

Seuraavissa kuvissa on kohtaan 3 liittyviä, lastenhuoneeseen sopivia vaihtoehtoja uusista tuotteista, joilla saa luotua huoneeseen mukavaa tunnelmaa.

Annon upouudesta esitteestä löytyy omat inspiroivat sivunsa myös lastenhuoneen tuotteille.

 

Lastenhuoneen katseenkiinnittäjiä MSO-valikoimista.

Jos joku ihmettelee kuvakollaasista löytyvää taskulamppua, niin oikealla agentilla täytyy tottakai olla valo.

 

Lapselliset valaisimet vetoavat niin pieniin kuin isoihin.

 

Tuotteita, joita käytin kollaaseissa:

Vitra Hang-It-all naulakkoAhoy-There tyyny; Together tyyny; Pinky keinuhevonen; Majleg peltirummut; Agent 5 Focus -taskulamppuZoco Home Pouf Kulta; Zoco Home Pouf Liila;

Valkoiset perhoset 3D sisustustarrat; Lentäjät -sisustustarrat

Kärpässieni pöytävalaisin roosa; Farg Form Moln lampunvarjostin; Sammakko pöytävalaisin, Bunny Baby -valaisinPupu pöytävalaisin

Kuvat: MSO.fi