Laiturilla koko kesä!

Hypistelen käsissäni kevään kauneinta sisustuskirjauutuutta ja kuulen jo laineiden liplattavan. Suussa maistuvat metsämansikat, ja kohta on aika pulahtaa uimasille.

Johanna Lehtisen ja Tanja Hakalan uusi Laiturilla kesäkoteja rannikolla ja saaristossa  -kirja on todellinen inspiraation lähde. Johannan kauniit kuvat ja Tanjan suomalaisten mökkielämää kuvailevat tarinat johdattavat suomalaisen mökkeilyn ytimeen.

 

 

Suomen kesään kuuluvat erilaiset vesistöt. Minun ja varmasti monen muunkin mielestä suomalaisen kesän syvin olemus on (mökki)elämä veden äärellä. Laiturilla -kirja johdattaa meidät meren äärelle saaristoon, saariin, sekä mantereen puolella sijaitseviin kesäkoteihin.

 

 

Kirjan avulla pääset pohtimaan, millainen kesäkoti sopisi omaan tyyliisi ja elämäntilanteeseesi. Kirja on myös hyvä tietopaketti niille, joilla on jo oma mökki. Sivuilta löytyy kokeilemisen arvoisia vinkkejä vaikkapa sisustussuunnittelijan ja arkkitehdin hyödyntämisestä, sisätilojen sisustamisesta sekä kesäkodin rakentamisesta saareen.

 

Yksitoista erityylistä mökkiä ja huvilaa asukkaineen toivottavat tervetulleeksi viettämään kesäpäivää kanssaan. Tämä kirja on tehty kaikille haaveilijoille, joiden sydämestä kuuluu palanen merelle ja mökkeilylle.

 

 

Tarja’s Snowland -blogissani on meneillään arvonta, jossa voit voittaa kirjan omaksesi. Linkki postaukseeeni.

 

Kaikki kuvat: Johanna Lehtinen

 

Tiedustelut:

Johanna Lehtinen

Docendo