Kevät tuo tullessaan valon ja raikkauden

Heti vuoden vaihteen jälkeen, katseeni kääntyi sisustusrintamalla kohti kevättä. Koti riisuutui joulukoristeista, valoista ja kaikesta vähänkään talvea muistuttavasta, vaikka maisema ikkunasta on vielä luminen. Tilalle tuli muutama uusi tyynynpäällinen, valloittava ruusukimppu ja pari kullanväristä koriste-esinettä.

Olen tällä hetkellä hurahtanut kullanvärisiin yksityiskohtiin sekä pukeutumisessa että sisustamisessa. Tuoksukynttilän ja kolme kaunista koristetyynyä löysin H&M Homessa pyörähtäessäni. Pieni lasipurkki lähti mukaani Tigerista. Siihen on kätevä sujauttaa vaikka sormukset yön ajaksi.

Makuuhuoneessa on hopeaan taittava tapetti ja yleisestikin värimaailma on minimalistinen. Halusin muuten valkoiseen makuuhuoneeseemme vähän pehmeyttä vaalean beigeillä tyynyillä. Myös kullan ja hopean yhdistely tuntui kiehtovalta. Eri värejä yhdistellessä kannattaa ottaa huomioon, ovatko sävyt kylmiä vai lämpimiä. Esimerkiksi beige voi taittaa joko lämpimään punaiseen/keltaiseen tai viileään harmaaseen.

Erilaisilla leikkokukilla jokainen saa loihdittua juuri omaan värimaailmaan ja sisustukseensa sopivia kokonaisuuksia aikaiseksi. Tulppaanit, ruusut ja neilikat muistuttavat minua jo nurkan takana odottavasta keväästä ja auringonpaisteesta, joka saa kaiken elollisen heräämään henkiin.