Kehystetyt lahjapaperit katseenvangitsijoina

Erilaiset printtikuvat ovat olleet jo useamman vuoden ajan suosittuja sisustamisessa. Markkinoilla on paljon taitavien ja persoonallisten graafikoiden ja muotoilijoiden julisteita. Oletteko huomanneet, että hauskoja printtejä löytyy myös lahjapapereista? Paperiarkkeja kehystämällä saa helposti ja edullisesti uutta ilmettä kotiin.

 

Mistä papereita sitten saa? Kannattaa ennakkoluulottomasti kurkistella vaikkapa omien suosikkisisustusliikkeiden valikoimia. Monet myyvät lahjapapereita arkeittain parin kolmen euron hintaan. Olenpa joskus saanut itselleni palasen rullatavaraakin. Yllä olevan kuvan talvinen metsä supisuomalaisine eläimineen on peräisin suoraan sisustuskauppa Pompotin rullasta. Kyseinen taulu sopii keskellä metsää sijaitsevaan hirsitaloomme oikein hyvin. Kesän tullen vaihdan paperin taas johonkin uuteen.

Lahjapaperi kannattaa kehystää suureen kehykseen, 50X70 on hyvä koko. Näin koko printikuvio tulee esiin ja taulua on mielenkiintoista katsella pidempäänkin kuvion toistuvuuden vuoksi. Myös lapset ovat monesti hyvin mielissään kehystetyistä papereista. Niissä riittää katseltavaa pitkäksi aikaa. Alla olevissa kuvissa on vuosien varrella kehystämiäni papereita. Sinisävyinen, metsän elämää kuvaava, löytyy pienen poikamme huoneesta. Koira-aiheinen koristi pitkään koiraperheemme keittiötä


Kuvat: Tarja Leponiemi