Ihastuttava koruliike Pariisissa!

Törmäsin viime viikolla Pariisissa kerrassaan hurmaavaan korukauppaan. Delphine parienten korut ovat kohtuuhintaisia ja myymälät kauniita kuin korut konsanaan. Näistä haluan ehdottomasti vinkata myös teille. Astutaan peremmälle.

 

Valikoima on kerrassaan mielenkiintoinen. Korut ovat linjakkaan simppeleitä ja kauniita. Niissä  toistuvat esimerkiksi ranskalaiset sanat Oui, Merci, Paris, ja muita pidempiä tekstejä. Myös englanninkielisiä variantteja on saatavilla.

 

 

Tiedän, minne suuntaan seuraavallakin Pariisin reissulla. Korut ovat mukavia matkamuistoja jokapäiväisessä arjessa mukana kuljetettaviksi. Valikoimaan kuuluu korviksia, kaulakoruja, rannekoruja, sekä nahkaisia säilytyspusseja/pikkulaukkuja.

 

 

Myymälöiden stailaus ja ilme on taidokasta ja linjakasta työtä sekin. Kun liikkeen sisustus on kunnossa, se viimeistelee elämyksen ja ostokokemuksen erityisen mieleenpainuvaksi.

 

 

Delphine Parienten valikoima ja nettisivut löytyvät täältä.

Delphine Pariente palvelee Pariisissa kahden toisiaan liki olevan myymälän voimin. Välimatkaa liikkeillä on vain korttelin verran.

 

Myymälät löydät osoitteista:

8 rue de turenne 75004 paris, france / 01.42.71.84.64

19 rue de turenne 75004 paris, france / 01.44.61.45.39