Hyvää työtä!

Työhuoneen ja makuuhuoneen yhteinen sävel löytyy neutraalin värimaailman avulla.

Monilla sisustusajatukset taitavat suunnata jo kovaa vauhtia kohti joulua. Täälläpäin puolestaan vietetään unettomia öitä suunnitellen uuden asunnon sisustusta ja huonekalujen järjestystä.

Meillä on siis muutto edessä. Joulukuussa me asumme jo uudessa, todella ihanassa asunnossa.

Tällä hetkellä päässäni pyörii erityisesti haaveet omasta työpisteestä. Aikaisemmissa asunnoissamme ei ole yksinkertaisesti ollut tilaa ylimääräiselle pöydälle, johon olisin voinut pikku toimistoni rakentaa. Ahdas yksiöelämä jää nyt onneksi taakse ja vihdoin on tilaa erilliselle työpöydälle!

Uusi asunto on siis meidän ensimmäinen asunto, jossa on erillinen makuuhuone. Ja tähän makuuhuoneeseen mennään vieläpä kaiken lisäksi oikein pariovista. Tähän ihastuttavaan makuuhuoneeseen mulla on suunnitelmissa sijoittaa minun ikioma työpisteeni.

Koska työpöytä on multa tähän mennessä puuttunut, tulee sen hankkiminen olemaan nyt myös ajankohtainen. Sen valinnasta kerron varmasti myöhemmin, sillä mulla on hurjasti suunnitelmia sen suhteen.

 

 

Tämän työpisteinnostuksen saattelemana päädyin tekemään kollaasin tyylistä, tuotteista ja fiiliksestä, jotka kuvastavat ajatuksiani tulevasta projektista. Makuuhuoneen ja työhuoneen yhdistäminen ei olekaan ihan helpoin juttu. On haastavaa saada makuuhuoneesta tehtyä rauhoittumispaikka, jos sieltä löytyy myös kaikki koulu- ja työjuttuihin viittaavat asiat.

Työpisteen tavarat saisivat siis olla hyvin neutraalin sävyisiä ja kaikelle pienelle tulisi olla selkeästi omat paikkansa. Työpisteen pienet tavarat on hyvä saada pois silmistä päivän päätteeksi, jotta illalla makuuhuoneessa rauhoittuminen olisi mahdollista.

Tärkeänä pidän myös sitä, että työpiste ei erotu selkeästi makuuhuoneen muusta tunnelmasta. Tämä kriteeri saadaan täyttymään yhtenäisellä ja rauhallisella värimaailmalla.

Voin tunnustaa olleeni joskus hyvinkin mustavalkoinen sisustaja, mutta pikkuhiljaa kauniit murretut sävyt ovat vieneet sydämeni mennessään! Tällä hetkellä olen erityisesti sinisten sävyjen perään. Mustasta en varmaankaan luovu ikinä.

 

Onko sinusta työhuoneen ja makuuhuoneen yhdistäminen ehdoton ei?

 

Tuotteet: tapetti, Jänis-juliste, seinäkello, valaisin, tuoli, kansio, klipsi, kynttilänjalka, sakset, juliste, tyyny, pussilakana

Kuvat: valmistajat